17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι νέες θήκες SAMSUNG I9505 GALAXY S4 “S VIEW” book stand και “CARBON” faceplates από τη Volte-Tel

     

    vlotetel s view

    Η νέα θήκη SAMSUNG GALAXY S4 S VIEW  BOOK-STAND από την VOLTETEL είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας δερμάτινο υλικό σε μαύρο και άσπρο χρώμα.

    Αυτή η ιδιαίτερη θήκη, όταν είναι κλειστή, αλλάζει το προφίλ του τηλεφώνου και από το μικρό παράθυρο στο επάνω μέρος του καλύμματος, μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την ώρα, την κατάσταση της μπαταρίας, εισερχόμενες κλήσεις και SMS, τραγούδια και  ειδοποιήσεις χωρίς να ανοίγετε το κάλυμμα εκθέτοντας την 5″ AMOLED οθόνη του smartphone.

    Μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις κλήσεις χωρίς να ανοίγετε το κάλυμμα, απλά επιλέγετε Απάντηση/Απόρριψη κλήσης. Επιπλέον η οθόνη ενεργοποιείται αυτόματα όταν ανοίγετε το κάλυμμα και απενεργοποιείται όταν το κάλυμμα κλείνει.

    Ακριβείς εγκοπές σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά ελέγχου, θύρες και κάμερα.

    Παρέχει πλήρη προστασία από λεκέδες, γρατσουνιές, σκόνη και άλλες μικρές ζημιές της καθημερινής χρήσης. Σε αυτό συμβάλλει σημαντικά και η εσωτερική VELVET επένδυση.
    Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σταντ για να κρατήσει σε οριζόντια θέση το κινητό σας όταν βλέπετε ταινίες ή βίντεο.

    voltetel new

     

     

    Τα νέα “CARBONfaceplates από την VOLTE-TEL με δυναμικό σχεδιασμό σε 2 χρώματα για όσους επιθυμούν να δώσουν μία διακριτική κομψότητα στο smartphone  τους προστατεύοντας το παράλληλα.
    Τοποθετούνται πολύ εύκολα καλύπτοντας περιμετρικά αλλά και το πίσω μέρος του Samsung Galaxy S4, ενώ παρέχουν ταυτόχρονα πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Διαθέτουν εσωτερική επένδυση VELVET για προστασία από γρατζουνιές.

    www.volte-tel.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles