16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι νέοι εξωτερικοί «My Passport» SSDs της Western Digital είναι η επιτομή του… elegant!

    Η σειρά My Passport της Western Digital είναι από τις πιο γνωστές στο προϊοντικό portfolio της γνωστής εταιρείας που εδώ και πολλά χρόνια το όνομα της είναι συνώνυμο των μέσων αποθήκευσης. Πρόσφατα, η γνωστή εταιρεία προχώρησε στην παρουσίαση των νέων εξωτερικών SSDs που ανήκουν στην οικογένεια: My Passport και από ότι μπορούμε να συμπεράνουμε αποτελούν την επιτομή της φορητότητας και της… κομψότητας.

    Αυτοί οι νέοι φορητοί SSDs κυκλοφορούν σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, φτάνοντας ακόμη και τα 2TB, ενώ ακόμη καλύτερα υποστηρίζουν την NVMe τεχνολογία που τους επιτρέπει να γράφουν σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 1000MB/sec και να διαβάζουν σε ταχύτητες που φτάνουν τα 1050MB/sec. Παράλληλα, για μεγαλύτερη ασφάλεια διαθέτουν AES hardware encryption στα 256-bit για όλους εκείνους που δεν θέλουν «απρόσκλητους» επισκέπτες στα δεδομένα του δίσκου τους. Επιπλέον, διαθέτουν USB-C συνδεσιμότητα και προσφέρουν μοναδική αντοχή ακόμη και σε… πτώσεις. Οι τιμές των νέων WD My Passport θα ξεκινούν από τα 120 δολάρια (χωρητικότητα στα 500GB), ενώ τα μοντέλα του 1 και 2TB θα κοστίζουν 200 και 380 δολάρια αντίστοιχα. Από τη στιγμή που οι SSDs αρχίζουν και γίνονται πιο αποτελεσματικοί και συγχρόνως πιο mainstream και πιο προσιτή οικονομικά, αδιαμφισβήτητα αποτελούν πιο ελκυστικές αγορές από τους παλαιότερης τεχνολογίας κλασικούς σκληρούς δίσκους που φέρουν κινητά μέρη. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles