23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Οι οθόνες Philips E Line “παίζουν δυνατά” στην PC Gaming κατηγορία!

    Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει την E Line Gaming Monitor, μία νέα σειρά αφιερωμένη τόσο στους νεότερους όσο και στους αυτοαπασχολούμενους χρήστες που χρειάζονται τα καλύτερα χαρακτηριστικά, σχεδιασμό και απόδοση για μελέτη, εργασία και gaming. Λαμβάνοντας υπόψη τη σταθερή και εντυπωσιακή ανάπτυξη της βιομηχανίας video gaming, οι οθόνες Philips δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν να ακούσουν τη συνολική ανάγκη για καινοτόμα και αποδοτικά προϊόντα που μπορούν να συνδυάσουν το σχεδιασμό με τα βασικά χαρακτηριστικά. Όλα σε αυτή τη σειρά έχουν μελετηθεί για να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη και όσο το δυνατόν πιο ψυχαγωγική εμπειρία, ενώ ο σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα με κάθε εσωτερικό χώρο και ενσωματώνεται στην καθημερινή μας ζωή.

    “Η είσοδός μας στην κατηγορία του PC Gaming θα μας οδηγήσει στην δημιουργία ενός μοναδικού, premium προϊόντος που θα κερδίσει τους καταναλωτές όχι μόνο με την ποιότητα και τις κορυφαίες επιδόσεις του, αλλά και χάρη στο σχεδιασμό και την ιδέα πίσω από αυτό”, σχολίασε ο Stefan Sommer, Director Marketing & Business Management Europe στην AOC International Europe και MMD Monitors & Displays. “Αυτό το σημαντικό βήμα έχει γίνει για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των καταναλωτών: οι νεότεροι θέλουν ένα προϊόν που να ταιριάζει σε όλες τους τις εργασίες, από τη μελέτη έως την παρακολούθηση ταινιών και το gaming, προσέχοντας πάντα τον προύπολογισμό, ενώ το κοινό των millennials επικεντρώνεται περισσότερο στο σχεδιασμό και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά. Παρουσιάζουμε αυτή τη νέα σειρά για να ικανοποιήσουμε και τα δύο αιτήματα των καταναλωτών”. Οι πρώτες οθόνες της νέας Ε Line που θα κυκλοφορήσουν είναι η οθόνη Philips 242E1GAJ (23,8″/60,5 εκ διαγ.) και η οθόνη Philips 272E1GAJ (27”/68,6 εκ).

    Το πλήρες πακέτο

    Τα μοντέλα Philips 242E1GAJ και Philips 272E1GAJ διαθέτουν οθόνη 16:9 Full HD για λεπτομερείς εικόνες και VA LED οθόνες που επιτρέπουν εξαιρετικά  ευρεία γωνία θέασης 178/178 μοιρών. Ακόμα και ο επιλεγμένος σχεδιασμός έχει στο επίκεντρο την εικόνα: ο σχεδιασμός τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο δίνει την αίσθηση μίας ακόμα μεγαλύτερης οθόνης. Όλα αυτά μαζί εξασφαλίζουν κορυφαία οπτικοποίηση για τυπικές εφαρμογές γραφείου, αλλά είναι πρωτίστως κατάλληλα για απαιτητικές εφαρμογές γραφικών, πλοήγηση στο διαδίκτυο, φωτογραφίες, ταινίες και gaming. Για μία ακόμη πιο ολοκληρωμένη ψυχαγωγία, οι νέες 24” και 27” οθόνες διαθέτουν ένα ενσωματωμένο ζευγάρι στερεοφωνικών ηχείων υψηλής ποιότητας.

    Ψυχαγωγία πολλαπλών επιλογών

    Η σειρά οθονών E Line προσφέρει μία αδιάλειπτη εμπειρία χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, που επανασχεδιάζει την εικόνα της οθόνης έως και 144 φορές ανά δευτερόλεπτο, 2,4 φορές πιο γρήγορα από μια τυπική οθόνη. Μία τέτοια οθόνη ταχείας απόκρισης είναι ζωτικής σημασίας για το ανταγωνιστικό gaming: προσφέρει μία πλήρη σειρά σημαντικών εικόνων στην οθόνη, δείχνοντας τις κινήσεις του αντιπάλου σε εξαιρετικά ομαλή κίνηση, διευκολύνοντας την στόχευση. Επιπλέον, ο γρήγορος χρόνος απόκρισης 1 ms MPRT (χρόνος απόκρισης κινούμενης εικόνας) εξαλείφει αποτελεσματικά τις κηλίδες και το θάμπωμα της κίνησης και προσφέρει ευκρινέστερα και πιο ακριβή γραφικά για να ενισχύσει την εμπειρία του παιχνιδιού. Η οθόνη Philips 242E1GAJ είναι εμπλουτισμένη με το AMD FreeSync™ Premium που προσφέρει εμπειρία παιχνιδιού χωρίς σκίσιμο. Και για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η εμπειρία,  οι νέες gaming οθόνες Philips διαθέτουν ένα γρήγορα προσβάσιμο OSD ρυθμισμένο για gamers, προσφέροντας πολλαπλές λειτουργίες για καλύτερη υποστήριξη και εμπειρία των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν στην οθόνη. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πάντα την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού με τις οθόνες τους, οι οποίες μπορούν πλέον να προσαρμοστούν περισσότερο στο παιχνίδι.

    Τα γραφικά έχουν σημασία

    Η νέα E Line Gaming Monitor διαθέτει τεχνολογία Ultra Wide-Color, η οποία προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα χρωμάτων για μια πιο λαμπρή εικόνα, ζωντανεύοντας την ψυχαγωγία, τις εικόνες, ακόμα και την παραγωγικότητα. Χάρη στο SmartContrast, που αναλύει το προβαλλόμενο περιεχόμενο, αυτές οι οθόνες προσαρμόζουν αυτόματα τα χρώματα και ελέγχουν την ένταση του οπίσθιου φωτισμού. Η σειρά E Line διαθέτει επίσης την τεχνολογία Flicker-Free για πιο άνετη προβολή και LowBlue Mode για ξεκούραστη στα μάτια παραγωγικότητα.

    Η οθόνη Philips 242E1GAJ είναι διαθέσιμη από τώρα και η οθόνη Philips 272E1GAJ θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Οκτωβρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €179 και €219 αντίστοιχα.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.gr/c-m-so/monitors

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles