23 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Οι scalpers «ρήμαξαν» ΚΑΙ το mini ψυγειάκι Xbox Series X! Πωλείται σε τριπλάσια τιμή!

    Πριν από λίγες μέρες η Microsoft έκανε πραγματικότητα το όνειρο χιλιάδων gamers, κυκλοφορώντας ένα μίνι ψυγείο Xbox Series X! Αν και το όλο concept ξεκίνησε απλώς ως ένα αστείο ιντερνετικό meme, τελικά η ιδέα δεν “χάλασε” τους υπευθύνους της εταιρείας, οι οποίοι έκαναν πράξη την απαίτηση των gamers.

    Όπως αναμενόταν, με το που ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες του (στα 99 ευρώ) επικράτησε ένας μικρός πανικός και κάπου εδώ έκαναν την εμφάνιση τους (ποιοι άλλοι;) οι γνωστοί – άγνωστοι… scalpers. Μετά λοιπόν από τις GPUs της Nvidia και της AMD, το PlayStation 5 και φυσικά τo Xbox Series X «χτύπησαν» και το mini ψυγειάκι. Αυτή τη στιγμή στο eBay έχουν ανέβει posts, τα οποία εμφανίζουν το ψυγειάκι να πωλείται σε τιμή τριπλάσια του κανονικού, φτάνοντας από τα 300 έως τα 350 δολάρια. Μάλιστα, στις σχετικές λίστες του ebay υπάρχουν 150 και πλέον users της πλατφόρμας, οι οποίοι έχουν ενδώσει στον «πειρασμό» κι έχουν δαπανήσει τα προαναφερθέντα ποσά για την αγορά του εν λόγω gadget. Υπενθυμίζουμε ότι μπορεί να δείχνει σούπερ cool το εν λόγω ψυγειάκι, όμως στην πραγματικότητα δεν μπορεί να κάνει και πολλά, καθώς είναι τόσο μικρό που δύναται να «φιλοξενήσει» μόλις 12 αναψυκτικά, ενώ έχει και μια USB port για να μπορούν οι gamers να φορτίζουν τα gaming αξεσουάρ τους. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της Microsoft, το Xbox Mini Fridge μπορεί να παγώσει μέχρι τους 10 βαθμούς κελσίου, ενώ ένα μέσο ψυγείο φτάνει μέχρι τους 4.

    Εντάξει, ενδεχομένως να υπάρχει κάποια λογική πίσω από το scalping μιας κονσόλας νέας γενιάς, όμως με την περίπτωση του Xbox Series X mini Fridge δείχνουν ότι τα πράγματα έχουν… ξεφύγει πολύ!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles