13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι σειρές realme Number Series έφτασαν το ορόσημο των 40 εκ. πωλήσεων μέσα σε 2 χρόνια!

    Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι οι δημοφιλείς σειρές smartphone realme Number έφτασαν το ορόσημο των 40 εκατομμυρίων πωλήσεων.

    Strategy Analytics Report: Οι συνολικές πωλήσεις της τάξης των 40,6 εκατομμυρίων των σειρών realme Number την βοηθούν να καταταχθεί στην 4η θέση στην κατηγορία Smartphone New Age Families.

    Σύμφωνα με το report του Strategy Analytics, ο όγκος πωλήσεων των σειρών Number της realme έφτασαν τα 40 εκατομμύρια και κατατάχθηκαν στο Νο. 4 από το τρίτο κιόλας τρίμηνο του 2021 στις συγκεντρωτικές αποστολές στην κατηγορία «New Age Smartphone Families», που ήταν καθοριστικής σημασίας για την αναβάθμισή της realme ως το ταχύτερο brand που κατάφερε ποτέ να αποστείλει 100 εκατομμύρια συσκευές στην ιστορία των smartphone.

    Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες σειρές προϊόντων Android smartphone που έφτασε ποτέ τις 40 εκατομμύρια αποστολές, οι σειρές realme Number πέτυχαν αυτό το ορόσημο σε μόλις 2 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το realme 1 το 2018. Έκτοτε, έχουν κυκλοφορήσει άλλα τόσα αγαπημένα και δημοφιλή μοντέλα που συγκαταλέγονται στις σειρές Number της realme.

    Τα smartphone των σειρών realme Number έφτασαν απίστευτα γρήγορα στα 40 εκατομμύρια αποστολές παγκοσμίως.

     

    Στην Ευρώπη, οι σειρές realme Number σημείωσαν αύξηση 570% σε ετήσια βάση. Ακόμη πιο αξιοσημείωτο, η Πολωνία ήταν στην κορυφή σε όλες τις χώρες με ρυθμό ανάπτυξης 651% σε ετήσια βάση, ενώ η Ιταλία ακολούθησε με 610% και το Βέλγιο με 589%. Για την Ελλάδα, ο ρυθμός ανάπτυξης έφτασε το 413%. Ενώ για τις Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο η ετήσια αύξηση έφτασε άνω του 300%.

    Ο Madhav Sheth, Αντιπρόεδρος της realme, Πρόεδρος του Realme International Business Group, Διευθύνων Σύμβουλος της realme Europe, σχολίασε σχετικά με την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων, λέγοντας: «Αυτό το επίτευγμα είναι απόδειξη του πόσο πολύ έχει γίνει αποδεκτή η realme παγκοσμίως και τα μεγάλα βήματα που έχουμε κάνει από το 2018 ως εταιρεία. Από την αρχή, η realme επικεντρώθηκε στην αποστολή της, στο να προσφέρει δηλαδή έναν συνδυασμό τεχνολογικής καινοτομίας, στυλ και σχεδίου σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχουμε στους νέους τεχνολογία αιχμής χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσουν ένα σωρό χρήματα. Φτάνοντας τα 40 εκατομμύρια πωλήσεις, οι σειρές realme Number αντιπροσωπεύουν τις αξίες της realme και τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την κοινή μας αποστολή στο εγγύς μέλλον».

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της realme – https://www.realme.com/

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles