15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι Sims γίνονται… τηλεοπτικό reality!

    Οι The Sims είναι ένα εκ των κορυφαίων gaming franchises που έχουν δει ποτέ το φως της ημέρας. Με εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο, το δημιούργημα του Will Wright «μετράει» αυτή τη στιγμή περισσότερα από 200 εκατομμύρια copies! Μάλιστα, για κάποιους fans τα The Sims games αποτελούν… «θρησκεία» και πάνω σε αυτή τη τρέλα θέλει να πατήσει ένα νέο τηλεοπτικό reality, το οποίο θα ονομάζεται: The Sims Spark’d.

    Στο εν λόγω τηλεοπτικό παιχνίδι-διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες καλούνται να «λιώσουν» ένα game των The Sims, φέρνοντας εις πέρας μια σειρά από απαιτητικά virtual challenges. Στόχος είναι να δημιουργήσουν τους πιο unique χαρακτήρες, μοναδικούς κόσμους και stories που θα μείνουν αξέχαστα. Στα 4 επεισόδια του εν λόγω reality, οι παίκτες καλούνται να επικρατήσουν σε skill-based διαγωνισμούς και elimination challenges, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά έπαθλα που φτάνουν συνολικά τα 100.000$. To πρώτο επεισόδιο της σειράς αναμένεται να προβληθεί στις 17 Ιουλίου και δεν σας κρύβουμε ότι όλο αυτό το περίεργο concept (που συνδυάζει τηλεοπτικό reality, eSports χαρακτηριστικά και game / content creation) μας έχει ήδη κινήσει τη περιέργεια. Δείτε και το trailer που ακολουθεί για να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles