22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Οι σκοτεινές πτυχές του Pornhub στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix (trailer)

    Ένα νέο trailer έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix για το Money Shot, ένα ντοκιμαντέρ για το γνωστό Pornhub. Η ταινία περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ακτιβιστές και πρώην υπαλλήλους, τη στιγμή που υπόσχεται να εμβαθύνει σε πολλά από τα σκάνδαλα και τις επιτυχίες που γνώρισε στην ιστορία του ο πορνογραφικός κολοσσός, εδώ και 16 χρόνια. Το trailer υποδηλώνει ότι το ντοκιμαντέρ θα διερευνήσει θέματα όπως η σεξουαλική εκμετάλλευση και οι κατηγορίες ότι το Pornhub έχει φιλοξενήσει μη συναινετική πορνογραφία. Ο ιδιοκτήτης του Pornhub MindGeek αντιμετώπισε αγωγή για δημιουργία εσόδων από παιδική πορνογραφία.

    Το ντοκιμαντέρ φαίνεται να πηγαίνει πέρα από το Pornhub για να εξετάσει κι άλλες πτυχές της βιομηχανίας του σεξ. Το trailer, για παράδειγμα, αγγίζει το γεγονός ότι πολλοί εργαζόμενοι στη βιομηχανία του σεξ και πορνοστάρ έχουν χάσει τους λογαριασμούς τους σε γνωστές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Εν τω μεταξύ, ένας συνεντευξιαζόμενος αναφέρει ότι οι επικριτές δεν επιτίθενται μόνο στο πορνό, αλλά και στην ίδια την ιδέα της αυτοέκφρασης. Το video υποδηλώνει ότι το Money Shot ρίχνει μια εκτεταμένη ματιά στο Pornhub και την ευρύτερη βιομηχανία. Θα είναι διαθέσιμο στο Netflix στις 15 Μαρτίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Boston Strangler: Νέα ταινία για το δολοφόνο της Βοστώνης με την Kiera Knightley (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles