Ηρωικά Χαμένοι – Heroic Losers

Σκηνοθεσία: Sebastian Borensztein

Αργεντινή, Δεκέμβριος 2001. Μια παρέα φίλων και γειτόνων επενδύει όλες τις αποταμιεύσεις της σε έναν αγροτικό συνεταιρισμό που θα τονώσει την οικονομία της μικρής τους πόλης. Μία μέρα μετά την κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα, η οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Αργεντινής καταρρέουν. Τα χάνουν όλα. Σύντομα,όμως, θα καταλάβουν ότι δεν έχουν πέσει θύματα μόνο της οικονομικής κρίσης, αλλά και ενός ασυνείδητου δικηγόρου και ενός διευθυντή τραπέζης,οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση. Έχει έρθει η ώρα να συντονιστούν, να καταστρώσουν μια περίτεχνη ληστεία και να επανακτήσουν ό,τι δικαιωματικά τους ανήκει.

Δείτε το τρέιλερ:

Το Σαββατοκύριακο των Μυστικών

Σκηνοθεσία: Ντέιβ Φράνκο

Δύο ζευγάρια, θέλοντας να γιορτάσουν την επιτυχία της νέας εταιρίας τους, φεύγουν για ένα σαββατοκύριακο σε ένα ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι. Αυτό όμως που ξεκινάει ως μία ιδανική απόδραση για τους τέσσερις φίλους εξελίσσεται σε κάτι σκοτεινό, καθώς κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια και η αίσθηση ότι μπορεί να μην είναι μόνοι τους αρχίζει να τους διακατέχει και τους οδηγεί στα όρια της παράνοιας.

Δείτε το τρέιλερ:

Πες το Δυνατά!

Σκηνοθεσία: Γκουίντ Τσίζα

Η 40χρονη Τζούλια βιώνει μία πυρετώδη καθημερινή ρουτίνα σε μία μεγάλη και αγχωτική πόλη. Καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει το νέο και εντελώς ανίκανο αφεντικό της, τον απένταρο και τζαμπατζή σύντροφό της μαζί με τον έφηβο γιο του και την αθεράπευτα ρομαντική καλύτερή της φίλη. Και μέσα σ όλα αυτά προσθέτουμε την αφόρητη ζυγαριά που δείχνει τα ίδια κιλά παρότι η ίδια βρίσκεται μονίμως σε δίαιτα! Στα πρόθυρα του νευρικού κλονισμού, η Τζούλια αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια ενός ιδιαίτερου συμβούλου ζωής και προσπαθεί να βγάλει από μέσα της ό,τι την βαραίνει. Μία πραγματική αποκάλυψη συντελείται, αμέσως μόλις αποχωρεί από το γραφείο του συμβούλου. Η ταπείνωση και ο θυμός που συγκρατούσε αρχίζουν να εκρήγνυνται με δύναμη και χωρίς κανένα έλεγχο.

Δείτε το τρέιλερ:

Η Μουσική της Ζούγκλας

Σκηνοθεσία: Μπρεντ Νταζ

Ένα πρωινό, τα ζώα της ζούγκλας ξυπνούν και ανακαλύπτουν ότι μπορούν να μιλήσουν. Ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τους προκαλεί η αιτία αυτού του πρωτόγνωρου φαινομένου: Υπάρχει ένας εξωγήινος στη ζούγκλα! Ο μικρός Φνιπ έχει έρθει για να κυριεύσει τον πλανήτη εξοπλισμένος με την τελευταία -και πιο τρελή- λέξη της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης και μιας συσκευής που κάνει τα ζώα να μιλούν. Ο Φνιπ δεν είναι και κανένας φοβερός κατακτητής: του λείπει ο πλανήτης του, έχει διαλύσει το διαστημόπλοιο του και δεν μπορεί να τα βάλει με τη θεότρελη παρέα της ζούγκλας. Οι ήρωες μας δεν θα αφήσουν μία αποτυχημένη εξωγήινη απόπειρα εισβολής να χαλάσει την ευκαιρία να περάσουν καλά με έναν καινούριο φίλο! Καθώς τα ζώα βοηθούν τον Φνιπ να επιστρέψει, ο εξωγήινος καταλαβαίνει ότι η φιλία είναι η πιο ισχυρή δύναμη στο σύμπαν. Μπορεί, όμως, η φιλία να τα βάλει με ένα διαστημόπλοιο γεμάτο εξωγήινους;

Δείτε το τρέιλερ:

Οι Εραστές της Γέφυρας

Σκηνοθεσία: Λεός Καράξ

Μπορεί η αγάπη να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων και να δημιουργήσει έναν άλλο κόσμο; Με φόντο το πανέμορφο Παρίσι και την παλαιότερη γέφυρα της πόλης εκτυλίσσεται η ερωτική ιστορία δύο αστέγων: ενός άντρα και μιας γυναίκας που προσπαθούν να επιβιώσουν στους αφιλόξενους δρόμους της πόλης. Ο Άλεξ, αποτυχημένος καλλιτέχνης του τσίρκου, έχει καταλήξει στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά ενώ η Μισέλ, ζωγράφος, χάνει σιγά-σιγά την όρασή της.

Δείτε το τρέιλερ:

Στον Καθρέφτη Είδα τον Δολοφόνο

Σκηνοθεσία: Guy Hamilton

1953, στο παραλιακό χωριό Σεντ Μέρι Μιντ της Βρετανίας. Η γενέτειρα της Μις Μαρμπλ είναι ενθουσιασμένη όταν μια μεγάλη κινηματογραφική εταιρία έρχεται για να γυρίσει ταινία με διάσημους πρωταγωνιστές. Όμως, οι δύο κύριες γυναίκες του καστ μισούνται και η μία, η Μαρίνα, παίρνει απειλητικά σημειώματα. Όταν ένας άντρας δολοφονείται με δηλητήριο, όλοι πιστεύουν πως το ποτό προορίζονταν για την Μαρίνα. Ένας ντέντεκτιβ καταφτάνει και ζητά βοήθεια από την εξπέρ στις εξιχνιάσεις, Τζέιν Μαρμπλ.

Δείτε το τρέιλερ: