21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Από σήμερα ο “Αήττητος” στους κινηματογράφους

    Αρκετές ενδιαφέρουσες ταινίες πραγματοποιούν σήμερα πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ αρκετές είναι αυτές που συνεχίζουν να προβάλλονται αναμένοντας το κοινό. Απόψε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις εξής παραγωγές:

    Ο Τενόρος 

    Σκηνοθεσία: Κλοντ Ζιντί Τζούνιορ

    Με τους: Μοχάμεντ Μπελκίρ, Γκιγιόμ Ντουέσμ, Μισέλ Λαρόκ

    Ενώ εργάζεται ως διανομέας, ο Αντουάν, ένας φιλόδοξος νεαρός ράπερ από τα προάστια του Παρισιού, συναντά την κυρία Λουαζό, μία επιφανή δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού.

    Θεέ μου τι σου Κάναμε

    Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν

    Με τους: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Σαλιμάτα Καματέ

    Η αγαπημένη multi culti γαλλική κωμωδία Θεέ μου τι σου Κάναμε με τους εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και την παγκόσμια επιτυχία, επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι

    Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα 

    Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

    Ο Αήττητος 

    Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Γκράχαμ

    Με τους: Ράσελ Κρόου, Ματ Χούκινγκς, Ρέι Γουίνστον

    Στις αρχές του 19ου αιώνα, η πυγμαχία ήταν το άθλημα των βασιλιάδων και ένας χαρισματικός νεαρός πυγμάχος πάλεψε και κατάφερε να γίνει πρωταθλητής Αγγλίας.

    Spencer

    Με τους Kristen Stewart, Timothy Spall, Sally Hawkins, Jack Nielen, Freddie Spry, Jack Farthing, Sean Harris, Stella Gonet, Richard Sammel και Elizabeth Berrington.

    Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ.

    Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού

    Ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο Westeros! Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο trailer του House of the Dragon (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles