16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Έτοιμη για μάχη η “Γυναίκα Βασιλιάς”

    Τρεις νέες ταινίες θα δούμε αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει “Η Γυναίκα Βασιλιάς” με την εξαιρετικά ταλαντούχα Βαϊόλα Ντέιβις. Πιο αναλυτικά απόψε κάνουν πρεμιέρα τα εξής:

    Η Γυναίκα Βασιλιάς

    Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Τζίνα-Πρινς Μπάιθγουντ, με τους Βαϊόλα Ντέιβις, Τούσο Μπέντου, Λασάνα Λιντς, Σίλα Ατίμ, Τζον Μπογιέγκα κα.

    Η στρατηγός Νανίσκα εκπαιδεύει την επόμενη γενιά μαχητριών και τις προετοιμάζει για τη μάχη ενάντια στον μεγαλύτερο εχθρό που απειλεί το βασίλειο της Δαχομέης και την ελευθερία τους, την ύπαρξή τους.

    Η Φλεγόμενη Θάλασσα

    Θρίλερ, νορβηγικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Τζον Αντρέας Άντερσεν, με τους Ρολφ Κρίστιαν Λάρσεν, Κριστίν Κούτζαθ Θορπ, Άντερς Μπάασμο, Ανίκ φον ντερ Λίπε, Μπιορν Φλόμπεργκ κα.

    To 1969, η νορβηγική κυβέρνηση ανακοινώνει την ανακάλυψη ενός από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα πετρελαίου παγκοσμίως, στη Βόρεια Θάλασσα, ξεκινώντας μια προσοδοφόρα περίοδο υπεράκτιας εξόρυξης. Πενήντα χρόνια αργότερα, αρχίζουν να εκδηλώνονται οι περιβαλλοντολογικές συνέπειες – έχει ανοίξει μια ρωγμή στον πυθμένα της θάλασσας που προκαλεί την κατάρρευση μιας εξέδρας εξόρυξης. Μια ομάδα ερευνητών, μεταξύ των οποίων και η χειρίστρια υποβρυχίων Σοφία, σπεύδει να ερευνήσει για τους αγνοούμενους και να καθορίσει την αιτία της ζημιάς, αλλά ανακαλύπτει ότι αυτό είναι απλώς η αρχή μιας πιθανής αποκαλυπτικής καταστροφής. Ενώ εκκενώνονται οι εξέδρες, ο σύντροφος της Σοφία, παγιδεύεται στον βυθό της θάλασσας…

    Ο Έρωτας τα Αλλάζει Όλα (“The Good House”)

    Ρομαντική δραματική κομεντί, αμερικάνικης παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Μάγια Φορμπς και Γουόλι Βολοντάρσκι, με τους Σιγκούρνι Γουίβερ, Κέβιν Κλάιν, Μορένα Μπακαρίν, Μπέβερλι Ντ’ Αντζελο, Ρομπ Ντελάινεϊ κα.

    Η Χίλντι Γκουντ είναι μια ευφυής μεσίτρια της Νέας Αγγλίας και απόγονος των μαγισσών του Σάλεμ, λατρεύει το κρασί και τα μυστικά της. Η πολύ καλά δομημένη ζωή της αρχίζει να διαταράσσεται καθώς επανασυνδέεται με έναν παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο, τον Φρανκ Γκέτσελ και εμπλέκεται επικίνδυνα στην απερίσκεπτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου. Θαμμένα συναισθήματα και οικογενειακά μυστικά χρόνων έρχονται στην επιφάνεια, και η Χίλντι ωθείται προς έναν απολογισμό με το ένα άτομο που απέφευγε εδώ και δεκαετίες να αντιμετωπίσει: τον εαυτό της.

    Διαβάστε επίσης:

    Μπαίνει στη μάχη ο Dwayne Johnson στο νέο trailer του «Black Adam» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles