14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Θα δούμε τελικά τον Patrick Stewart των X-Men στη νέα ταινία Doctor Strange;

    Την περασμένη εβδομάδα, ένα νέο trailer για την επερχόμενη ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl LVI, σημειώνοντας μάλιστα ρεκόρ προβολών.

    Οι fans παρατήρησαν μια φωνή που μοιάζει πολύ με αυτή του Βρετανoύ ηθοποιού Patrick Stewart, που πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στη σειρά ταινιών «X-Men» της Marvel.

    Ο Stewart ρωτήθηκε για τις εικασίες σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Comic Book. Θα συμμετάσχει στη νέα ταινία του «Doctor Strange»;

    «Ξέρετε, οι άνθρωποι μιμούνται τη φωνή μου από τότε που ανέβηκα στη σκηνή πριν από 60 χρόνια», είπε ο ηθοποιός. «Επομένως, δεν μπορώ να φέρω ευθύνη για αυτό».

    Εν τω μεταξύ, ο Ryan Reynolds που πρωταγωνιστεί ως Deadpool- αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς ότι συμμετέχει στην ταινία, αφού οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι ο αντι-ήρωας μοιάζει να εμφανίζεται σε μια αφίσα για την ταινία του «Doctor Strange».

    «Υποθέτω ότι δεν πρέπει πραγματικά να πω τίποτα γι’ αυτό, αλλά πραγματικά δεν παίζω στην ταινία», είπε ο ηθοποιός στο Variety. «Θα μπορούσα να μην λέω την αλήθεια, αλλά σου υπόσχομαι ότι δεν είμαι στην ταινία».

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατό ξεκίνημα για το Uncharted – Αποτελεί το 4ο μεγαλύτερο άνοιγμα video game μεταφοράς

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles