18.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Thor: Love and Thunder

    Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα απόψε στους κινηματογράφους, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το πολυαναμενόμενο blockbuster του καλοκαιριού Thor: Love and Thunder. Όσοι αποφασίσουν να πάνε μια βόλτα στο σινεμά αυτή την εβδομάδα έχουν τις εξής επιλογές:

    Η Χαμένη Σκηνή (One Second)

    Δραματική ταινία, κινεζικής παραγωγής του 2020, σε σκηνοθεσία Ζανγκ Γιμού, με τους Τσανγκ Γι, Φαν Γουέι, Χάοσουν Λιου, Λι Γιουνγκ κ.ά.

    Κίνα, Πολιτιστική Επανάσταση. Ένας κρατούμενος δραπετεύει από το στρατόπεδο εργασίας μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει τα Επίκαιρα στον κινηματογράφο, αλλά δεν προλαβαίνει. Ένα ορφανό κορίτσι έχει κλέψει το καρούλι της ταινίας. Εντωμεταξύ, οι χωρικοί περιμένουν ανυπόμονα να αρχίσει η προβολή.

    Το Μυστικό της Μαντλίν Κόλινς (Madeleine Collins)

    Θρίλερ, γαλλοβελγικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Αντουάν Μπαρό, με τους Βιρζινί Εφιρά, Κιμ Γκουτιέρες, Μπρουνό Σαλομόν, Φρανσουά Ρονστάν, Ζακλίν Μπισέ κ.ά.

    Μια μεταφράστρια, εκμεταλλευόμενη τη φύση τής δουλειάς της που της επιβάλλει να ταξιδεύει συχνά, ζει μια διπλή ζωή. Η ηρωίδα έχει δύο άντρες -και δύο οικογένειες: τον Αμπντέλ στην Ελβετία, και τον Μελβίλ στη Γαλλία. Καθώς είναι όμως εγκλωβισμένη στα μυστικά της και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στα ψέματα, η ζωή της, που ήδη είναι υπερβολικά περιπεπλεγμένη, αρχίζει να καταρρέει.

    Θεέ μου τι σου Κάναμε; 3 (Qu’est-ce qu’on a tous fait au bon Dieu?)

    Κωμωδία, γαλλικής παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία Φιλίπ ντε Σοβερόν, με τους Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν κ.ά.

    Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της.

    Thor: Love and Thunder

    Περιπέτεια φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής του 2022, σε σκηνοθεσία Τάικα Γουαϊτίτι, με τους Κρις Χέμσγουορθ, Νάταλι Πόρτμαν, Κρις Πρατ, Κρίστιαν Μπέιλ, Τέσα Τόμσον, Ράσελ Κρόου, Σαμ Νιλ κ.ά.

    Ο Thor διανύει μια περίοδο πολύ διαφορετική σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν: αυτή τη φορά αναζητά την εσωτερική γαλήνη. Η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό φονιά γνωστό ως Γκορ, ο οποίος επιδιώκει την εξαφάνιση των Θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor ζητά τη βοήθεια της Βαλκυρίας, του Κοργκ και της πρώην φίλης του, Τζέιν Φόστερ, η οποία – προς έκπληξη του Thor – χειρίζεται ανεξήγητα καλά το μαγικό σφυρί του, Μγιόλνιρ, ως Mighty Thor. Μαζί, ξεκινούν μια κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την εκδίκηση του Γκορ και να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται το Νοέμβριο το God of War Ragnarok – Δείτε το νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles