15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι τελευταίες φήμες για το Samsung Galaxy Note 8 βάζουν “φωτιά” στο Διαδίκτυο

    Μπορεί σε μερικές μόνο ημέρες να παρουσιάζεται επίσημα η νέα ναυαρχίδα της Samsung και ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα smartphones της άνοιξης, το Galaxy S8/S8+, όμως κάπου στο βάθος υπάρχει και ένα νέο… Note 8 που περιμένει τη σειρά του.

    full

    To MyPhone.gr μας μεταφέρει μερικές άκρως ενδιαφέρουσες φήμες ήρθαν στην επιφάνεια λοιπόν για το επόμενο business phone με S Pen της Samsung, το οποίο θα έχει αρκετά βαρύ, διπλό ρόλο. Πρώτον θα πρέπει να υπερασπιστεί την “περιοχή” του καθώς το S8+ θα μπεί στα… χωράφια του με την οθόνη των 6,2″ και δεύτερον, θα πρέπει να “σβήσει” τη μαύρη σελίδα του Note 7 που στιγμάτισε τη Samsung το 2016.

    Οι φήμες κάνουν λόγο για οθόνη 6,4″ με ανάλυση , Snapdragon 835 chipset (ή κάποιο επόμενο Exynos, της σειράς 9xxx), 6GB RAM και “έως 256GB αποθηκευτικού χώρου”, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για ενσωματωμένη μνήμη ή για συνδυασμό ενσωματωμένης και εξωτερικής (microSD). Στα σχέδια του Note 8 που διέρρευσαν (αν, εν τέλει, ανταποκριθούν στην πραγματικότητα), βλέπουμε αρκετές ακόμη λεπτομέρειες.

    note-8-schematics-screenshot

    Πρώτον, USB Type-C υποδοχή και audio jack των 3,5″, φυσικά και την υποδοχή του S-Pen. Επιπλέον, ένα Bixby dedicated πλήκτρο στο πλάι αλλά και την ειδική κάμερα αναγνώρισης προσώπου/ίριδος στο πάνω μέρος της πρόσοψης. Ενδιαφέρουσες είναι οι διαστάσεις της οθόνης καθώς δείχνει να τείνει στο 18.5:9 aspect ratio, άρα η ανάλυση θα μπορούσε να είναι 4428 x 2160 pixels αντί για 3840 × 2160 pixels (το πρότυπο του 4K). Απειροελάχιστα σε μέγεθος είναι τα bezels ενώ στο κάτω μέρος βλέπουμε και 7 μικρές οπές, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελούν μια από τις εξόδους του ήχου, αλλά ήδη βλέπουμε 2 τέτοιες στο πάνω και το κάτω μέρος της συσκευής, οπότε… κανείς δε ξέρει.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles