21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Οι θήκες Elephant Branded στο MyBanana

    Η ιδέα ήταν απλή και παραμένει τόσο απλή, όσο και πολύ ηθική. Αγοράζεις και προσφέρεις. Γιατί η αγάπη και η ευαισθησία σου πρέπει να ταξιδεύουν, να φτάνουν παντού… και ιδιαίτερα εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

    Τα Elephant Branded προϊόντα από ανακυκλωμένα υλικά ξεκίνησαν με έναν ελέφαντα, μια ιδέα και έγιναν κίνημα και σκοπός για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών της Αφρικής ή της Ασίας. Αγοράζοντας μια τσάντα ή θήκες για τα αγαπημένα σου gadgets, βοηθάς την ΕΒ να προσφέρει σχολικά είδη στα παιδιά και να παρέχει απασχόληση στους ντόπιους χωρικούς για να ξεφύγουν από την φτώχεια.

    33299-612x612-1

    Οι θήκες και τα συναφή ΕΒ προϊόντα είναι χειροποίητα φτιαγμένα από ανθεκτικό ανακυκλωμένο cement υλικό, από τους κατοίκους της Καμπότζη και ξεχωρίζουν με το σήμα του ελέφαντα. Είναι φτιαγμένα για να σε συντροφεύουν παντού και να σε κάνουν να ξεχωρίζεις όχι μόνο για το στυλ σου, αλλά και για την συμβολή σου σε έναν ιδιαίτερο σκοπό, σε ένα αγώνα που καθημερινά γίνεται πραγματικότητα. Τις θήκες για το iPad και το Macbook σου μπορείς να τις αποκτήσεις από το MyBanana.com, το μοναδικό ελληνικό eshop που προσφέρει extraordinary αξεσουάρ για τα Apple προϊόντα σου και συμβάλλει στη διάδοση του κινήματος: One Elephant. One idea.

    8503437625_40fff0ca8b_c

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles