21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Οι τηλεοράσεις “The Sero” της Samsung που μπορείτε να τοποθετήσετε και …κάθετα φτάνουν στις διεθνείς αγορές!

    Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των Lifestyle τηλεοράσεών της, διευρύνοντας τη σειρά οθονών The Sero. Η οθόνη The Sero, που σημαίνει «κάθετο» στα Κορεάτικα, έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται οριζόντια και κάθετα, αλλάζοντας προσανατολισμό. Σε συνέχεια της κυκλοφορίας στη Νότια Κορέα πέρσι, η Samsung σχεδιάζει να διαθέσει την τηλεόραση The Sero σε αρκετές διεθνείς αγορές το 2020.

    Η τεχνολογία προσανατολισμού οθόνης της The Sero συνδέεται απρόσκοπτα με τις κινητές συσκευές των χρηστών, για ομαλή και φυσική απεικόνιση περιεχομένου σε παραδοσιακές οριζόντιες καθώς και σε κάθετες μορφές, σχεδιασμένες για παρακολούθηση από κινητές συσκευές. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου – μεταξύ των οποίων βίντεο σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και YouTube – σε οποιονδήποτε προσανατολισμό οθόνης προτιμούν, από την κινητή συσκευή τους.

    Η The Sero, απευθύνεται σε millennial και Gen Z καταναλωτές, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό που ξεχωρίζει σε κάθε χώρο και προσφέρει ένα μεγάλο εύρος επιλογών προβολής οθόνης, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας. Διακεκριμένη με το βραβείο «Best of Innovation» στη CES, η οθόνη συνδυάζει λειτουργίες αιχμής των κορυφαίων οθονών της Samsung, ενώ προσφέρει μια νέα προσέγγιση στην τεχνολογία οικιακής ψυχαγωγίας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και συνήθειες του αυξανόμενου κοινού που παρακολουθεί περιεχόμενο από κινητές συσκευές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles