17.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Οι Τιτάνες επιστρέφουν στο πρώτο trailer του Godzilla x Kong: The New Empire

    Το Godzilla x Kong: The New Empire αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2024 και ήρθε, όπως φαίνεται, η ώρα να δούμε το πρώτο επίσημο trailer.

    Στην πέμπτη ταινία του franchise οι fans θα παρακολουθήσουν τον king Kong να αντιμετωπίζει μια κολοσσιαία, άγνωστη απειλή που θα μπορούσε κάλλιστα να σημάνει το τέλος των ημερών τόσο για το ανθρώπινο είδος όσο και για το ίδιο το τέρας. Στην πορεία, θα αποκαλυφθούν επίσης οι ιστορίες προέλευσης του Godzilla και του King Kong, συμπεριλαμβανομένων των μυστηρίων που περιβάλλουν το σπίτι του Kong, το Skull Island.

    Στο πρώτο teaser, που δόθηκε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, παρακολουθούμε την επιστροφή των δύο τιτάνων. Αυτή τη φορά δε θα σταθούν αντιμέτωποι, όπως στο Godzilla Vs. Kong, αλλά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον κόσμο.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Τους Τιτάνες συνοδεύουν στην ηρωική τους αναζήτηση οι πρωταγωνιστές Brian Tyree Henry, Rebecca Hall και Kaylee Hottle, καθώς και οι τολμηροί νέοι τυχοδιώκτες Dan Stevens, Fala Chen και Rachel House. Ο σκηνοθέτης του Godzilla Vs. Kong, Adam Wingard, επιστρέφει επίσης για τον δεύτερο γύρο μαζί με το συνεργάτη του Simon Barrett που υπογράφει το σενάριο της ταινίας.

    Διαβάστε επίσης:

    Homeworld 3: Έρχεται το Μάρτιο το space strategy sequel

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles