25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Οι top5 γυμνές σκηνές του 2015

    Κάθε χρόνο το Mr. Skin φτιάχνει την λίστα με τις κορυφαίες γυμνές σκηνές όπου οι γυναίκες ηθοποιοί πέταξαν τα ρούχα τους και ανέβασαν την θερμοκρασία στο σετ των γυρισμάτων αλλά και στην μεγάλη οθόνη. Οι επιλογές γίνονται και από την τηλεόραση, με τις τελικές επιλογές του site να προκαλούν συχνά εντύπωση. Η λίστα ετοιμάστηκε και για το 2015 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το top5 των ηθοποιών που είχαν σύμφωνα με το site τις καλύτερες γυμνές σκηνές της χρονιάς.

    Madalina Ghenea 2

    5. Sarah Silverman – I Smile Back
    Στο δράμα του Adam Salky η Silverman ξεχώρισε στην ερμηνεία της ως η σύζυγος που παλεύει να νικήσει την κατάθλιψη, με την γυμνή σκηνή της να βάζει το sexy κερασάκι στην τούρτα.

    Sarah Silverman - I Smile Back

    4. Alicia Vikander – Ex Machina
    Ο Alex Garland έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο φιλμ Ex Machina, με την Αlicia Vikander να κερδίζει τις εντυπώσεις και όχι μόνο. Η φυσική της ομορφιά μετατράπηκε σε ρομποτικό μυστήριο αποτελώντας ένα από τα δυνατά χαρτιά του φιλμ.

    Alicia Vikander - Ex Machina

    3. Klara Kristin και Aomi Muyock – Love
    Μάλλον το καλύτερο τρίο με διαφορά της χρονιάς, σ’ ένα art house φιλμ που εκτιμήθηκε από το σινεφίλ κοινό.

    Klara Kristin and Aomi Muyock - Love

    2. Madalina Diana Ghenea – Youth
    Η παρουσία της στο φιλμ του Paolo Sorrentino έκανε τους Michael Caine και Harvey Keitel να ξεχάσουν τα λόγια τους. Η σκηνή όπου εμφανίζεται γυμνή μπροστά τους έμεινε αξέχαστη. Σε όλους μας.

    Madalina Ghenea 1

    1. Dakota Johnson – Fifty Shades of Grey
    Το πολυσυζητημένο φιλμ της χρονιάς κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της λίστας μέσω της Dakota Johnson. Αν και το Mr.Skin προτιμά συνήθως πιο τολμηρές δουλειές για το Νο.1, φαίνεται πως η φήμη της ταινίας έπαιξε κι εδώ το ρόλο της.

    Dakota Johnson - Fifty Shades of Grey

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles