22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Οι video gamers θέλουν ηρωίδες με πλούσια προσόντα…

    Το ιαπωνικό studio Team Ninja, που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι “Dead or Alive”, φαίνεται πως έχει μια καλή απάντηση στο γιατί συμπεριλαμβάνει στους τίτλους του γυναικείους χαρακτήρες με… πλούσια προσόντα, καθώς φαίνεται πως οι ίδιοι οι… gamers τούς ζητούν κάτι τέτοιο.


    Όπως αναφέρει ο Yohei Shimbori από την εταιρεία: “Είχαμε σχόλια από γραφεία μας σε ολόκληρο τον κόσμο να μετριάσουμε τη σεξουαλικότητα των χαρακτήρων των παιχνιδιών μας. Παράλληλα, όμως, είχαμε και πάρα πολλά σχόλια από άτομα που έπαιζαν και τα οποία μας γράφουν: Θέλουμε μεγαλύτερα στήθη. Κάντε τους χαρακτήρες έτσι. Αυτό ήταν για εμάς μία μεγάλη έκπληξη.”

    Η εταιρεία μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο video game της DOA σειράς, το Dead or Alive 5, με ηρωϊδες οι οποίες διαθέτουν αναμφισβήτητα… προσόντα. Και ενώ κάποιοι φαίνεται ότι επικροτούν αυτή την τάση, κάποιοι άλλοι δεν είναι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι.


    Για παράδειγμα, ο Jim Sterling από το gaming site Destructoid αναφέρει σχετικά: “Αυτό που με ενοχλεί στην Team Ninja είναι ότι το sexy ισοδυναμεί με τεράστια, αφύσικα μεγάλα στήθη. Αυτά μοιάζουν σαν κούκλες sex που ζωντάνεψαν ξαφνικά κι αυτό είναι ανατριχιαστικό”.

    Αλήθεια, ποια είναι η δική σας άποψη σχετικά με τις ηρωϊδες των παιχνιδιών;

    Πηγή: Ubergizmo via Fox News

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles