18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Οι υπάλληλοι της Apple πέφτουν πάνω στις τζαμαρίες του νέου Campus!

    Το “διαστημόπλοιο”, το νέο εντυπωσιακό campus της Apple, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις πριν ακόμη ανοίξει. Εδώ και λίγο καιρό, φιλοξενεί ήδη τους υπαλλήλους της εταιρείας και, μπορεί η αισθητική του να έχει αφήσει πολλούς με το στόμα ανοικτό, με το φουτουριστικό design και την εμμονή στην τελειότητα, υπάρχουν όμως και αναφορές για …αναπάντεχα προβλήματα.

    glass-campus-apple

    Ποια είναι αυτά; Το ότι, ας πούμε υπάρχουν κάποιοι που, λόγω της υπερβολικής χρήσης γυαλιού, πέφτουν πάνω στις τζαμαρίες μέσα στο κτίριο.

    Στους χώρους εργασίας του εντυπωσιακού γυάλινου κτιρίου υπάρχει πραγματικά πολύ τζάμι (σε τοίχους και πόρτες) και κάποιοι που γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στα γραφεία, μιλούν ακόμη και για …ατυχήματα.

    Κάποιοι, για να αποφύγουν νέα περιστατικά, κόλλησαν μέχρι και post-it στις γυάλινες πόρτες, όμως αυτά αφαιρέθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, καθώς χαλούσαν την αισθητική του κτιρίου.

    Κοίτα να δεις προβλήματα που έχει ένα φουτουριστικό design!

    Διαβάστε ακόμη: Η ώρα της αποκάλυψης: Apple Park και Steve Jobs Theater στο φακό όσων βρίσκονται στο iPhone event! (photos)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles