21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η ώρα της αποκάλυψης: Apple Park και Steve Jobs Theater στο φακό όσων βρίσκονται στο iPhone event! (photos)

    Το Apple Park, το νέο campus της αμερικανικής εταιρείας που φιλοξενεί πλέον τα headquarters της, άνοιξε τον περασμένο Απρίλιο, σήμερα όμως φιλοξενεί τους δημοσιογράφους που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση παρουσίασης των νέων iPhone. Έχουμε δει έως τώρα πολλά renders από την κατασκευή, φωτογραφίες της Apple, αλλά και υλικό από drones. Σήμερα, όμως που οι δημοσιογράφοι των μεγάλων αμερικανικών μέσων έχουν φτάσει στο χώρο έχουμε τις πρώτες κοντινές ματιές στις εγκαταστάσεις.

    applepark2

    Πώς φαίνεται το Apple Park από το έδαφος; Όσοι το είδαν μιλούν για την (αναμενόμενη) προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνει η Apple και βέβαια περιγράφουν πιο αναλυτικά το χώρο του Steve Jobs theater όπου θα διεξαχθεί το event. Διαθέτει αμφιθέατρο 1.000 θέσεων και βρίσκεται έξω από το κυρίως “δακτυλίδι” του Apple Park σε ένα λόφο με θέα τo campus.

    Μέσα στο θέατρο υπάρχει ένας γυάλινος ανελκυστήρας που περιστρέφεται καθώς κατεβαίνει, έτσι ώστε η πόρτα να βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο σε κάθε όροφο, αλλά και να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη θέα προς το κέντρο επισκεπτών και τα γύρω πάρκα. 

    applepark6

    Το Apple Park, που αποτέλεσε προσωπικό όραμα του Steve Jobs, διαθέτει, μεταξύ άλλων, τα μεγαλύτερα πάνελ από κυρτό γυαλί στον κόσμο και είναι συνολικά μία εντυπωσιακή κατασκευή όπου “κάθε μέρος του κτιρίου είναι έτσι τοποθετημένο ώστε να φαίνεται τέλειο κάτω από το φως του ήλιου”.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του αμερικανικού μέσου The Verge που βρίσκεται στο Apple Park και το Steve Jobs Theaters για την παρουσίαση των νέων iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus, της 4K Apple TV αλλά και του LTE Apple Watch.

    applepark3

    applepark4

    applepark5

    applepark7

    applepark8

    applepark9

    applepark10

    applepark11

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles