16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

     Οι υπηρεσίες της Viva Wallet στα καταστήματα WIND

    WIND και Viva Wallet εγκαινιάζουν μια νέα, μεγάλη συνεργασία που εισάγει στο ευρύ δίκτυο καταστημάτων της WIND, τις καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών της Viva Wallet.

    WIND VIVA

    Με τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της WIND και της Viva Wallet, του κορυφαίου Ιδρύματος Ηλεκτρονικού Χρήματος στην Ελλάδα, τα καταστήματα WIND αυξάνουν το portfolio προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν στους επισκέπτες τους παρέχοντας πρόσβαση στις ολοκληρωμένες λύσεις που έχει αναπτύξει η Viva Wallet.

    Πιο συγκεκριμένα, τα καταστήματα WIND εκτός από ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες και προϊόντα τεχνολογίας, θα προσφέρουν πλέον τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να εξοφλούν με μετρητά:

    • Λογαριασμούς περισσότερων από 300 επιχειρήσεων και οργανισμών, σε κλάδους όπως: Ενέργεια, Δημόσιο, Ασφάλειες κ.α.
    • Υπηρεσίες που προσφέρονται μέσα από το Viva.gr, όπως εισιτήρια θεαμάτων (θέατρα, κινηματογράφοι, συναυλίες, συνέδρια, εκθέσεις κλπ.), αθλητικών αγώνων (Basket League και Super League), ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια. Ακόμα και αν δεν έχει προηγηθεί ηλεκτρονική κράτηση μέσω της πλατφόρμας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν, να εκδίδουν και να εξοφλούν εισιτήρια σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND με μετρητά ή με κάρτα.
    • Υπηρεσίες και προϊόντα χιλιάδων εμπορικών επιχειρήσεων που συνεργάζονται με τη Viva Wallet.

    Παράλληλα, στα καταστήματα WIND θα εκδίδονται και θα εξοφλούνται άμεσα e-Money Vouchers με κωδικούς φόρτισης της Viva Wallet.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles