23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αδιάβροχο μοντέλο με κόστος κάτω από 300 δολάρια ετοιμάζει η Sony μέσα στο 2015

    Η Sony Mobile πιστεύει πολύ στα αδιάβροχα smartphones, άλλωστε ήταν ίσως η εταιρεία που επανέφερε την “τάση” τα τελευταία χρόνια, εξοπλίζοντας με σχετικά χαρακτηριστικά κάποια από τα κορυφαία της μοντέλα. Ακολούθησαν και αρκετές άλλες εταιρείες, τώρα ωστόσο φαίνεται πως οι Ιάπωνες θέλουν να κάνουν τα… waterproof smartphones ακόμη πιο mainstream στο χώρο της κινητής. Πώς; Ενσωματώνοντας αδιάβροχες δυνατότητες και σε συσκευές χαμηλότερου κόστους.

    adiavroxa-smartphones

    Οι πληροφορίες, λοιπόν, θέλουν τη Sony να συνεργάζεται με προμηθευτές, με στόχο να λανσάρει αδιάβροχα μοντέλα που να κοστίζουν ακόμη και λιγότερο από 300 δολάρια μέσα στον επόμενο χρόνο. Το ίδιο report από το κορεατικό Digitimes αναφέρει, ωστόσο, ότι και άλλες εταιρείες ετοιμάζονται να επεκτείνουν την γκάμα των μοντέλων τους με αντοχή στο νερό και την υγρασία, όπως, για παράδειγμα, η Samsung, η HTC, η Motorola ή η Lenovo.

    Τα waterproof smartphones είναι η επόμενη μεγάλη τάση στο χώρο της κινητής, ακόμη και στις mid-range και entry-level συσκευές; Για να δούμε λοιπόν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles