18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    OKTABIT και HOLOWITS ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους

    Η ΟΚΤΑΒΙΤ ΑΕ, διακεκριμένη εταιρία στον χώρο της διανομής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας με 30 και πλέον έτη επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά και η HOLOWITS, κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού και λύσεων AIoT με έδρα την Σιγκαπούρη, ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία. H HOLOWITS, υλοποιεί σημαντικό βήμα αναφορικά με τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, ορίζοντας την OKTABIT, ως τον κύριο επιχειρηματικό της συνεργάτη. Η συμφωνία αυτή δημιουργεί εξαιρετικές ευκαιρίες, τόσο για τις δύο εταιρίες όσο και για τους μεταπωλητές, καθώς θα είναι σε θέση να αποκομίσουν άμεσα και αποτελεσματικά τα οφέλη της νέας συνεργασίας προσθέτοντας στις επιλογές τους τα ευφυή προϊόντα της HOLOWITS.

    Η εταιρία HOLOWITS σημαντικός πάροχος καινοτόμων προϊόντων CCTV, αναπτύσσει Al-enabled Software Defined Cameras (SDC), intelligent video storage, computing platforms, καθώς και υπηρεσίες Cloud. Στο ενεργητικό της καταγράφει ήδη μεγάλη επιτυχία με τα προϊόντα της στις αγορές της Ασίας, της Μέσης Ανατολής και της Λατινικής Αμερικής.

    «Οι λύσεις της εφαρμόζονται με μεγάλη ποικιλία σεναρίων και κοινό παρονομαστή την ευφυία και τις έξυπνες τεχνολογίες ανίχνευσης, που βρίσκουν τη θέση τους ολοένα και συχνότερα στην έξυπνη πόλη, στις ευφυείς μεταφορές, στην εκπαίδευση, στην ενέργεια, στον κατασκευαστικό κλάδο κ.α. Είμαστε ιδιαίτεροι υπερήφανοι για την συνεργασία αυτή καθώς για άλλη μια φορά η εταιρία μας πρωτοπορεί με ισχυρές και σημαντικές συμφωνίες, βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και της καινοτομίας αλλά κυρίως γιατί διευρύνουμε περισσότερο τις λύσεις μας με αξιόπιστα, εύχρηστα και ασφαλή προϊόντα για το δίκτυο των συνεργατών μας που εμπιστεύεται τις εμπορικές μας επιλογές» δήλωσε η κα Κωνσταντίνα Τσαούση, Εμπορική Διευθύντρια της OKTABIT.

    «Η συνεργασία με την OKTABIT για την αποκλειστική αντιπροσώπευση της HOLOWITS – Software Defined cameras στην Ελλάδα, δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης για τα προϊόντα μας. Έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο κανάλι των συνεργατών της ΟΚΤΑΒΙΤ τη νέα ολοκληρωμένη γκάμα καμερών και συστημάτων CCTV μεγάλης οπτικής απόδοσης (ημέρα και νύχτα), με ενσωματωμένο ΑΙ, και πολλαπλούς αλγόριθμους ειδοποιήσεων. Οι λύσεις μας διαθέτουν τα καλύτερα υλικά της παγκόσμιας αγοράς αλλά και ένα νέο Λογισμικό Διαχείρισης (S200), έτοιμο να συνοδεύσει την πλειονότητα των απαιτητικότερων και πολυπλοκότερων έργων CCTV, τόνισε για την πρόσφατη συμφωνία συνεργασίας o κ. Weizhonggui (Amos) – HOLOWITS, Business Development.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles