15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για το Star Wars Obi Wan Kenobi

    Ο θρυλικός Obi Wan Kenobi είναι μία από τις πιο εικονικές προσωπικότητες του Star Wars, και έτσι δεν αποτέλεσαν έκπληξη οι φήμες ότι ετοιμάζεται μία ταινία με αυτόν ως κεντρικό πρόσωπο. Παρ’ όλο που τελικά αυτό το project δεν φαίνεται να έχει προχωρήσει, η Disney ανακοίνωσε κάτι ακόμα καλύτερο, ότι δηλαδή πρόκειται να τον δούμε στη δική του σειρά. Η σειρά θα μεταδοθεί βεβαίως μέσω της πλατφόρμας Disney+, και παρ’ όλο που δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, η παραγωγή ξεκινάει αυτό το μήνα.

    Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιστρέψει ο Ewan McGregor, που τα κατάφερε εκπληκτικά στα prequels, αλλά και ο Hayden Christensen, ως Anakin Skywalker / Darth Vader. Στο cast θα βρίσκονται επίσης ο Joel Edgerton και η Bonnie Piesse, των οποίων τα ονόματα μπορεί να μη σας λένε τίποτα, αλλά είχαν τους ρόλους του Owen Lars και της Beru Lars, κηδεμόνων του Luke Skywalker, που ο ίδιος γνώριζε ως «θείους».

    Σκηνοθέτις θα είναι η Deborah Chow, που έχει στη «ζώνη» της, επεισόδια των Mandalorian, American Gods, Better Call Saul, Jessica Jones, και Man in the High Castle. Συγγραφέας θα είναι ο Joby Harold, που έγραψε επίσης το τρίτο John Wick. Το μόνο επίσημα γνωστό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά το Revenge of the Sith. Πάντως, αν κρίνουμε από τους συμμετέχοντες χαρακτήρες, θα δούμε την ζωή του Obi Wan στον Tatooine, και τη σχέση του με τον Anakin μεταξύ των Επεισοδίων III και IV.

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles