18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το chatting στο Google+

    Και ναι, Κυρίες και Κύριοι, όσοι έχετε φτιάξει το προφίλ σας στο Google+ θα έχετε δει πως έχετε την δυνατότητα να κάνετε chatting με τους ανθρώπους των… κύκλων σας.

    Η δυνατότητα αυτή περιλαμβάνει τόσο το κλασσικό chatting, όσο και την πραγματοποίηση video calls, την ίδια δυνατότητα δηλαδή που έχετε χρησιμοποιώντας το κλασσικό Google Talk.

    Σημειώστε όμως πως:

    1. Μπορείτε να συνομιλήσετε μόνο με όσους έχετε στους κύκλους σας αλλά και σας έχουν στους δικούς τους κύκλους ταυτόχρονα. Μόνο αυτές τις επαφές που το follow είναι αμοιβαίο, θα βλέπετε στις διαθέσιμες επαφές στο Google+ chat, αριστερά του παραθύρου σας.

    2. Πάνω στο “chat” του Google+ έχετε την επιλογή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας. Δηλαδή, να επιλέξετε με ποιους “κύκλους” σας επιθυμείτε να συνομιλείτε και να βλέπουν την διαθεσιμότητά σας στο chat.

    3. Σημειώστε πως το παραπάνω είναι αρκετά σημαντική διαδικασία γιατί οι άνθρωποι που θα επιλέξετε να σας βλέπουν στο chat, θα σας βλέπουν ΚΑΙ στο Google Talk, κάτι που μεταξύ μας, δεν μας αρέσει καθόλου. Πιστεύουμε πως καλό είναι να κρατάμε τα κοινωνικά μας δίκτυα για την διασκέδασή μας και εφαρμογές όπως το Google Talk και για πιο σοβαρούς λόγους.

    Είναι αλήθεια πως η χθεσινή βραδιά στο G+, όπως και η σημερινή μέρα, θύμιζε τα “to know us better” πάρτι των ελληνικών ταινιών της δεκαετίας του 60. Όλοι μιλούσαν με όλους, είτε γιατί ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα δυνατότητα, είτε γιατί, όπως σε κάθε καινούριο κοινωνικό δίκτυο, βρήκαν μία ευκαιρία να “ξεκαθαρίσουν” τους κύκλους και τις επαφές τους, μεταξύ γνωστών και αγνώστων.

    Πείτε μας τις εντυπώσεις σας. Σας αρέσει να μιλάτε με… τους κύκλους σας;

    Ευχαριστούμε τον Άγγελο, τον Γιάννη, τον Ναπολέοντα και τους υπόλοιπους “ομόκυκλους” που δοκίμασαν μαζί μας το chatting στο G+

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles