18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Όλα τα παιχνίδια της Paradox στο Humble Bundle!

    Τις περασμένες εβδομάδες η EA έδινε «τα πάντα» στο Humble Bundle σε φοβερά χαμηλή τιμή, δίνοντας τα έσοδα σε φιλανθρωπίες. Μάλιστα το bundle της EA ήταν το μεγαλύτερο που έχει φιλοξενήσει το Humble Bundle, μιας και μάζεψε πάνω από $10 εκατομμύρια. Σειρά λοιπόν έχει η Paradox Interactive για αυτή την εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει «πιάσει» το Weekly πακέτο του Humble Bundle και θα δίνει για τις υπόλοιπες τέσσερις μέρεςόλα τα παιχνίδια της!

    humble-bundle-paradox

    Αν δώσεις λοιπόν $1 θα πάρεις τα εξής πέντε παιχνίδια: Europa Universalis III Complete, War of the Roses: Kingmaker, Warlock: Master of the Arcane, Leviathan: Warships, Dungeonland και The Showdown Effect. Με πάνω από περίπου $6 θα τσιμπήσεις μαζί με τα υπόλοιπα και τα Crusader Kings II και Magicka. Τέλος αν δώσεις πάνω από $125 (!!!) θα πάρεις και τα 48 παιχνίδια της Paradox, μαζί με 20 soundtracks.

    Αν σε ψήνει να δώσεις τίποτα σε φιλανθρωπίες, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Τσέκαρε τα πακέτα εδώ. Δες και το παρακάτω απίστευτο βίντεο, όπου αφηγείται ο τύπος με την αισθησιακή φωνή, που έκανε και τα σποτάκια του Leviathan: Warships. Μμμμμ… ωραίο βίντεο… ;)

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles