19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Όλα τα smartwatches σε προσφορά για τα Χριστούγεννα από το metrostore.gr!

    Αν σκεφτόσασταν την αγορά νέου smartwatch για εσάς ή σα δώρο για κάποιο φίλο ή συγγενή, ίσως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε καθώς το metrostore.gr έχει όλα τα μοντέλα του σε προσφορά!

    Έτσι, μπορείτε να βρείτε πολύ δημοφιλή μοντέλα όπως το Amazfit Verge Lite στα €85, το Amazfit Pace στα €95 αλλά και τα κορυφαία Amazfit 2 Stratos στα €189 και Amazfit Nexo eSIM στα €199!

    Με τα wearables αυτά μπορείτε να καταγράφετε και να βλέπετε τη φυσική σας δραστηριότητα μαζί με τους καρδιακούς παλμούς, φυσικά, να εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες που σας προσφέρει το αντίστοιχο app για Android και iOS, να παίρνετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας ενώ πρόκειται και για πανέμορφες, ποιοτικές κατασκευές με σοβαρό ή σπορ στυλ που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση!

    Δείτε τα όλα στο metrostore.gr!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles