16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Όλες οι ταινίες που είναι υποψήφιες στα Oscars 2016 έχουν διαρρεύσει σε πειρατικά sites!

    Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών Oscars και ήδη οι συζητήσεις για το ποιοι θα σηκώσουν τα αγαλματίδια είναι πολλές. Δημοφιλέστερη: Θα πάρει άραγε το πρώτο του Oscar ο Leonardo DiCaprio για το The Revenant;

    revenant

    Τα περισσότερα φιλμς που πρωταγωνιστούν στα nomitations βρίσκονται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες και πολλοί κάνουν προβλέψεις και συζητούν γι’ αυτά. 37 είναι οι ταινίες που διεκδικούν βραβείο φέτος και, όπως διαβάζουμε, είναι όλες διαθέσιμες και online, φυσικά σε πειρατικά sites.

    Αρκετές έχουν διαρρεύσει σε torrents από τα DVD screener copies που στέλνονται σε κριτικούς, συμπεριλαμβανομένων και των μελών της Ακαδημίας, οι οποίοι ψηφίζουν για τα Oscars. Κάποιες άλλες ωστόσο βρίσκονται online και σε Blu-ray ή DVD quality. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Star Wars: The Force Awakens είναι το μόνο που είναι διαθέσιμη σε κακή ποιότητα (cam).

    Όλοι οι τίτλοι των ταινιών που διεκδικούν βράβευση από την Ακαδημία και μπορείτε να βρείτε με λίγη δική σας αναζήτηση online είναι οι εξής: 45 Years, Amy, Anomalisa, Boy and the World, Bridge of Spies, Brooklyn, Carol, Cartel Land, Cinderella, Creed, Ex Machina, Fifty Shades of Grey, Inside Out, Joy, Mad Max: Fury Road, Racing Extinction, Room, Shaun the Sheep Movie, Sicario, Spectre, Spotlight, Star Wars: The Force Awakens, Steve Jobs, Straight Outta Compton, The Big Short, The Danish Girl, The Hateful Eight, The Hundred-Year-Old Man Who Climbed Out the Window and Disappeared, The Hunting Ground, The Look of Silence, The Martian, The Revenant, Trumbo, What Happened, Miss Simone?, When Marnie Was There, Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom, Youth.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles