15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Όλες οι κιν/κες ταινίες του φετινού Καλοκαιριού έως και τον Οκτώβρη – Update σύμφωνα με τα νέα δεδομένα

    H πανδημία του κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να μην φέρει αλλαγές στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των ταινιών που θα κυκλοφορήσουν στους κιν/φους. Έτσι, η Tanweer μας ενημερώνει για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στις πρεμιέρες από το φετινό Καλοκαίρι, τον Ιούλιο του 2020 έως και τον Οκτώβριο 2020.

    Παρακάτω θα βρείτε στον πίνακα όλους τους τίτλους των ταινιών που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες φέτος το Καλοκαίρι έως και τον Οκτώβριο. Με κίτρινο χρώμα θα δείτε τις αναθεωρημένες πρεμιέρες. Κάτω από τον πίνακα θα βρείτε πληροφορίες για όλες τις ταινίες ξεχωριστά ώστε να διαλέξετε από τώρα ποιες θα δείτε.

    Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα θερινά σινεμά είναι ανοιχτές και οι κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες, ώστε να έχετε την απόλυτη εμπειρία των blockbuster ταινιών.

    Δείτε στον παρακάτω πίνακα το πρόγραμμα των ταινιών που θα προβληθούν στους ελληνικούς κιν/φους από τον Ιούλιο έως και τον Οκτώβριο

    Πληροφορίες για τις ταινίες που θα παιχτούν από το καλοκαίρι έως και τον Οκτώβριο του 2020

    • 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 – ΟΤΑΝ ΑΝΘΙΖΕΙ Η ΝΙΟΤΗ – GLI ANNI PIU BELLI/THE BEST YEARS

    Σκηνοθεσία: Γκαμπριέλε Μουτσίνο
    Πρωταγωνιστούν: Μικαέλα Ραμαζότι, Κιμ Ρόσι Στιούαρτ, Νικολέτα Ρομανόφ,

    Η ταινία «Όταν ανθίζει η νιότη» παρουσιάζει την ιστορία της Ιταλίας, από τη δεκαετία του ’80 έως σήμερα, γύρω από τη ζωή των τεσσάρων φίλων, του Τζούλιο, της Τζέμα του Πάολο και του Ρικάρντο μέσα από τη διάρκεια 40 ετών αγάπης, φιλοδοξιών, επιτυχίας και αποτυχιών.

    • 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 – INCEPTION ANNIVERSARY RE-ISSUE

    Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
    Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Κεν Γουατανάμπε, Έλεν Πέιτζ, Τζότζεφ
    Γκόρντον-Λέβιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ

    Η Warner Bros. Pictures συνεργάζεται με τους κινηματογράφους για να προσκαλέσει το κοινό σε όλο τον κόσμο να γιορτάσουν στις 16 Ιουλίου, την 10η επέτειο της επανέκδοσης της ταινίας Inception του Κρίστοφερ Νόλαν, που έκανε αίσθηση box-office. Η εκδήλωση θα δώσει επίσης στο κοινό μια αναλυτική ματιά με βίντεο από την πολυαναμενόμενη ταινία του Νόλαν “Tenet”, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 20 Αυγούστου.

    Το κοινό θα έχει επίσης την ευκαιρία να δει σε αποκλειστική προβολή trailers επιλεγμένων μελλοντικών ταινιών της Warner.

    To Inception είναι μια ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του 2010 που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Νόλαν, ο οποίος παρήγαγε επίσης την ταινία με την Έμμα Τόμας.

    Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο πρωταγωνιστεί ως επαγγελματίας κλέφτης που συλλέγει πληροφορίες διεισδύοντας στο υποσυνείδητο των στόχων του. Του προσφέρεται η ευκαιρία να διαγραφεί η εγκληματική του ιστορία ως πληρωμή για την εμφύτευση της ιδέας ενός άλλου ατόμου στο υποσυνείδητο ενός στόχου.

    • 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 – MISS ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ – MISSBEHAVIOR

    Σκηνοθεσία: Φιλίπα Λόουθορπ
    Πρωταγωνιστούν: Κίρα Νάιτλι, Τζέσι Μπάκλεϊ, Γκούγκου Μπάθα-Ρο

    Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς του 1970, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο με παρουσιαστή, τον θρυλικό Αμερικανό κωμικό, Μπομπ Χόουπ. Εκείνη την περίοδο, ο διαγωνισμός ήταν το show με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση του πλανήτη με περισσότερους από 100 εκατομμύρια τηλεθεατές.

    Υποστηρίζοντας ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς ταπεινώνουν τις γυναίκες, το νεοσύστατο κίνημα της Ελευθερίας των Γυναικών πέτυχε την, εν μία νυκτί, αναγνώριση, εισβάλοντας στη σκηνή και διακόπτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση του διαγωνισμού. Όχι μόνο αυτό, αλλά όταν ο διαγωνισμός συνεχίστηκε , το αποτέλεσμά της νικήτριας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

    Μέσα σε λίγες ώρες, το παγκόσμιο κοινό είδε την πατριαρχία που οδηγείται από την σκηνή και το δυτικό πρότυπο ομορφιάς να στρέφεται εναντίον της.

    • 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 – ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ! – SAY IT LOUD!

    Σκηνοθεσία: Γκουίντ Τσίζα
    Πρωταγωνιστούν: Βαλεντίνα Λοντοβίνι, Νέρι Μαρκορέ, Λίμπερο Ντε Ριέντσο

    Μία γυναίκα αναζητάει θεραπεία για το στρες, όταν ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό της να αδυνατεί να φιλτράρει τις σκέψεις της κάθε φορά που προσπαθεί να μιλήσει.

    • 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 – Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ – JUNGLE BEAT (ani.)

    Σκηνοθεσία: Μπρεντ Ντάουες

    Τα ζώα της ζούγκλας πιστεύουν ότι ο ερχομός ενός μικρού εξωγήινου που μιλάει είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να τους συμβεί. Θεωρούν επίσης ξεκαρδιστικό το
    γεγονός ότι ο ίδιος εξωγήινος έχει έρθει στη ζούγκλα με σκοπό να τους κυριεύσει.

    Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μία αξιαγάπητα αστεία και γλυκιά ιστορία γύρω από τη φιλία, την αποδοχή και την αισιοδοξία, όπου τελικά ανακαλύπτουμε ποιος κυριεύει ποιον.

    https://www.youtube.com/watch?v=XyFcX7SADtM

    • 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 – ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ – DEUX

    Σκηνοθεσία: Φίλιπο Μενεγκέτι
    Πρωταγωνιστούν: Μπάρμπαρα Σούκοβα, Μαρτίν Σεβαλιέ, Λέα Ντρούκερ, Μίριελ Μπεναζεράφ

    Η Νίνα μένει ακριβώς απέναντι από τη Μαντλέν, με την οποία διατηρεί μακροχρόνιο δεσμό από τότε που πέθανε ο σύζυγός της. Οι δυο γυναίκες περνούν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί στο σπίτι της Μαντλέν, ώσπου ένα καρδιακό επεισόδιο αναγκάζει τη Νίνα να απομακρυνθεί από τη σύντροφό της και να επιστρέψει στο δικό της διαμέρισμα. Με το πρόσχημα της φίλης – γειτόνισσας, η Νίνα πασχίζει να είναι από κοντά στη δύσκολη ανάρρωση της Μαντλέν, η οποία περιστοιχίζεται διαρκώς απ’ τα παιδιά της, που δεν γνωρίζουν τίποτα για την ερωτική της σχέση. Ένα λεπτοδουλεμένο κοινωνικό μελόδραμα, με επιδέξιες πινελιές αγωνίας, για την αγάπη που επιμένει παρά τα όσα εμπόδια.

    • 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020 – ΤΕΝΕΤ

    Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν
    Πρωταγωνιστούν: Τζον Ντέιβιντ-Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Κλέμενς Ποεσί, Ντιμπλ
    Καπαντία

    Το Tenet του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

    Ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον είναι ο νέος πρωταγωνιστής στην ταινία δράσης επιστημονικής φαντασίας του Κρίστοφερ Νολάν «Tenet». Οπλισμένος με μια μόνο
    λέξη – Tenet – και αγωνιζόμενος για την επιβίωση ολόκληρου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής ταξιδεύει μέσα στη ζώνη του λυκόφωτος σε ένα κόσμο διεθνούς κατασκοπείας με μια αποστολή που θα ξεδιπλωθεί σε κάτι πέρα ​​από τον πραγματικό χρόνο. Όχι ταξίδι χρόνου. Αναστροφή.

    Ο Νόλαν έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία, χρησιμοποιώντας τεχνολογία IMAX® και φόρμα 70mm προκειμένου να τη μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη. Τα γυρίσματα του Tenet πραγματοποιήθηκαν σε επτά χώρες.

    • 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ – HONEST THIEF

    Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς
    Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Τζάι Κόρτνεϊ, Κέιτ Γουόλς, Ρόμπερτ Πάτρικ, Τζέφρι Ντόνοβαν, Άντονι Ράμος

    Ένας ληστής τράπεζας σκέφτεται να παραδοθεί, επειδή ερωτεύεται και θέλει να ζήσει εφεξής μία τίμια ζωή. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι οι αστυνομικοί είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, ρίχνεται στη μάχη εναντίον τους για να καθαρίσει το όνομά του.

    • 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – SCOOBY-DOO! (ani.)

    Σκηνοθεσία: Τόνι Σέρβον

    Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby-Doo, είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη για να μας αφηγηθεί την προέλευση του Scooby-Doo και να εξιστορήσει το μεγαλύτερο μυστήριο στην ιστορία των Mystery Inc.

    H ταινία SCOOBY DOO! αποκαλύπτει πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά ο αχώριστοι φίλοι Σκούμπι και Σάγκι και πώς συνεργάστηκαν με τους νεαρούς
    ντετέκτιβ Φρεντ, Βέλμα και Δάφνη για να φτιάξουν τους διάσημους Mystery Inc.

    Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες λυμένα μυστήρια, ο Σκούμπι και η παρέα του έρχονται τώρα αντιμέτωποι με το πιο δύσκολο στην καριέρα τους: την
    απελευθέρωση του σκύλου φάντασμα Κέρβερους. Καθώς παλεύουν για να σταματήσουν μία παγκόσμια «σκυλοαποκάλυψη», ανακαλύπτουν τη μυστική
    «κληρονομιά» και τον προορισμό του Σκούμπι, που είναι πολύ μεγαλύτερος από όσο κανείς τους μπορούσε ποτέ να φανταστεί…

    Σκηνοθέτης της ταινίας SCOOBY DOO! είναι ο Τόνι Σέρβον, υποψήφιος για βραβείο Annie με την ταινία “Space Jam” και δύο φορές υποψήφιος για Emmy για το “Duck Dodgers”.

    https://www.youtube.com/watch?v=vf1aW1z437I

    • 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 3: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ – THE CONJURING 3: THE DEVIL MADE ME DO IT

    Σκηνοθεσία: Μάικλ Τσάβες
    Πρωταγωνιστούν: Πάτρικ Γουίλσον, Βέρα Φαρμίγκα

    Η ταινία ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 3: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ φέρνει στην επιφάνεια μια ανατριχιαστική ιστορία τρόμου, δολοφονίας και κακού που κατάφερε να συγκλονίσει ακόμη και τους έμπειρους μεταφυσικούς ερευνητές Εντ και Λορέιν Γουόρεν. Πρόκειται για μια από τις πιο συγκλονιστικές περιπτώσεις που έχουν στο αρχείο τους: η μάχη για την ψυχή ενός μικρού αγοριού τους κάνει να μπουν σε πρωτόγνωρα μονοπάτια, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ που ένας ύποπτος δολοφονίας προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά του, ισχυρίζεται ότι τον έχουν κυριεύσει δαίμονες.

    Ο Πάτρικ Γουίλσον και η Βέρα Φαρμίγκα επιστρέφουν ενσαρκώνοντας τους Εντ και Λορέιν Γουόρεν, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάικλ Τσάβες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρουάιρι Ο Κόνορ, Σάρ Κάθριν Χουκ και Τζούλιαν Χίλιαρντ.

    Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται η δημιουργική ομάδα του σύμπαντος του “Conjuring”: ο διευθυντής φωτογραφίας Μάικλ Μπούργκες, η σκηνογράφος Τζένιφερ
    Σπενς, η σχεδιάστρια κοστουμιών Λία Μπάτλερ, ο συνθέτης μουσικής Τζόζεφ Μισάρα, και ο μοντέρ Πίτερ Γκβόζντας που είχε συνεργαστεί με τον Τσάβες στην
    ταινία The Curse of La Llorona.

    ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 3: Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ είναι η 7η ταινία του σύμπαντος του «Conjuring», σηματοδοτώντας το μεγαλύτερο σίκουελ τρόμου στην κινηματογραφική ιστορία, με εισπράξεις που ξεπερνούν τα $1.8 δισεκατομμύρια παγκοσμίως. Περιλαμβάνει τις δύο πρώτες ταινίες “Conjuring” καθώς και τις “Annabelle”, “Annabelle: Creation,” “The Nun,” και “Annabelle Comes Home.”

    Η ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Σεπτεμβρίου του 2020.

    Πρόκειται για μία παραγωγή της New Line Cinema που θα διανεμηθεί από την Warner Bros. Pictures.

    • 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΕΚΡΗΞΗ ΘΥΜΟΥ – UNHINGED

    Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε
    Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν, Κάρελ Πιστόριους

    Όταν μια μητέρα πατάει την κόρνα της την λάθος στιγμή σε ένα φανάρι θα ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η οργή ενός ανθρώπου (Κρόου) που
    νιώθει αόρατος και είναι αποφασισμένος να δώσει ένα μάθημα στην κοινωνία χρησιμοποιώντας την ίδια για παράδειγμα. Σε μια αδιάκοπη αναζήτηση όπου αυτός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, η ίδια πρέπει να βρει τη δύναμη να αντισταθεί όταν οι απειλές αρχίζουν να θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο της.

    • 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ

    Σκηνοθεσία: Αγγελική Αντωνίου

    Το ντοκιμαντέρ παρακολουθεί επί 5 χρόνια την καθημερινότητα και τον αγώνα επιβίωσης των αδέσποτων σκύλων στο κέντρο της Αθήνας και μαζί τους ανθρώπους που τους αγαπούν. Ένας κρυμμένος κόσμος ξεδιπλώνεται μέσα από τις διαδρομές των Άγνωστων Αθηναίων και αποκαλύπτει την καρδιά της Αθήνας, μιας πόλης που συνεχώς αλλάζει.

    • 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 – ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ – RIFKIN’S FESTIVAL

    Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
    Πρωταγωνιστούν: Τζίνα Γκέρσον, Γουάλας Σον, Έλενα Ανάγια, Λουί Γκαρέλ, Σέρχι Λόπεζ

    Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει με τη νέα του ταινία, ‘Το Φεστιβάλ’, με πρωταγωνιστές τους Τζίνα Γκέρσον, Γουάλας Σον, Έλενα Ανάγια, Λουί Γκαρέλ και Σέρχι Λόπεζ.

    Η ρομαντική κομεντί ακολουθεί ένα ζευγάρι που ταξιδεύει από την Αμερική μέχρι το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν. Πολύ γρήγορα, οι δυο τους μαγεύονται τόσο από το φεστιβάλ όσο και από την Ισπανική πόλη, με αποτέλεσμα η γυναίκα να συνάψει σχέση με έναν λαμπερό Γάλλο σκηνοθέτη, ενώ ο άνδρας της ερωτεύεται μία Ισπανίδα.

    • 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 – WONDER WOMAN 1984

    Σκηνοθεσία: Πάτι Τζένκινς
    Πρωταγωνιστούν: Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Κόνι Νίλσεν

    Μπρος ολοταχώς στη δεκαετία του 1980, καθώς η Wonder Woman, στη νέα της κινηματογραφική περιπέτεια αντιμετωπίζει δύο ολοκαίνουριους εχθρούς: τον Μαξ Λορντ και το Τσιτά.

    Με την σκηνοθέτη Πάτι Τζένκινς να επιστρέφει στο τιμόνι και την Γκαλ Γκαντότ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία Wonder Woman 1984 είναι το επιτυχημένο σίκουελ της ταινίας “Wonder Woman” της Warner Bros. Pictures, που βασίζεται στο χαρακτήρα της ομώνυμης σούπερ ηρωίδας της DC, που σημείωσε εισπράξεις 822 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Κρις Πάιν (Στιβ Τρέβορ), Κρίστεν Γουίγκ (Το Τσιτά), Πέδρο Πασκάλ (Μαξ Λορντ), Ρόμπιν Ράιτ (Αντιόπη) και Κόνι Νίλσεν (Ιπολίτα).

    Η Πάτι Τζένκινς κάνει τη σκηνοθεσία και υπογράφει το σενάριο μαζί με τους Τζεόφ Τζονς και Ντέιβιντ Κάλαχαμ. H ιστορία είναι των Τζένκινς & Τζονς, βασισμένη στους χαρακτήρες της DC.

    • 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 – Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΑΪΔΑΡΟΣ – THE DONKEY KING (ani.)

    Σκηνοθεσία: Αζίζ Τζιντάνι

    Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Θοδωρής Σμέρος, Νίκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Μιχάλης Κοιλάκος,  Μαρία
    Ζερβού, Αργύρης Παυλίδης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιάννης Πανταγιάς, Μιχάλης Κοιλάκος
    Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά

    Μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους, μία εύστοχη αλληγορία που παρακολουθεί ένα επικό ταξίδι στα θολά νερά της
    σύγχρονης ζωής και μοντέρνας πολιτικής με πρωταγωνιστή έναν αισιόδοξο και ονειροπόλο γάιδαρο.

    Μία διασκεδαστική ταινία γεμάτη επίκαιρα μηνύματα για τις αξίες της σημερινής κοινωνίας, ένα διαφωτιστικό και απολαυστικό παραμύθι με αξέχαστους ήρωες που σχολιάζει θέματα ισότητας, δημοκρατίας και των μέσων που επιστρατεύουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

    Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που -από τύχη- καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού.

    Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι; Θα εκπληρώσει η
    πονηρή αλεπού τα δαιμόνια σχέδια της; Θα συνέλθει ποτέ το βασίλειο από το χάος;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles