18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πλήθος ταινιών και TV Shows στις τηλεοράσεις LG Smart με το Google Play Movies & TV!

    Από αυτό το μήνα, οι ιδιοκτήτες τηλεοράσεων LG Smart της LG Electronics έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλήθος ταινιών και TV Shows μέσω της υπηρεσίας “Google Play Movies & TV” που είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 100 χώρες. Η υπηρεσία Google Play Movies & TV, που είναι συμβατή με την πρωτοποριακή στον κλάδο πλατφόρμα webOS Smart TV της LG (επίσης συμβατή και με τις προηγούμενες εκδόσεις NetCast 4.0 και 4.5), έρχεται να προσφέρει πληθώρα ταινιών, από τις διαχρονικές κλασσικές και νέες ταινίες, έως και ταινίες του ανεξάρτητου κινηματογράφου και αγαπημένες cult παραγωγές, σε HD και SD format.

    LG-Smart-TVs_Google-Play-Movies-and-TV

    Με τη λειτουργία Google Play Movies & TV, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν την ενοικίαση ή αγορά εκατοντάδων ταινιών ή τηλεοπτικών shows από τα μεγαλύτερα στούντιο του Hollywood. Επιπλέον, καθώς όλο το περιεχόμενο προέρχεται από το cloud, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν να παρακολουθούν κάτι στο σπίτι τους, στην LG Smart TV τους, και να συνεχίσουν την προβολή την επόμενη μέρα από το σημείο που διέκοψαν, χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή και το PC τους.

    Οι ταινίες του Google Play είναι διαθέσιμες από αυτό το μήνα στις τηλεοράσεις LG Smart σε 104 χώρες, με την υπηρεσία να έχει ξεκινήσει τη διαθεσιμότητά της και στην Ελληνική αγορά.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles