24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Όλη η Ευρώπη εναντιώνεται στη συμφωνία ACTA (Photos 11.02.2012)

    Η ημέρα της 11ης Φεβρουαρίου, βαφτίζεται ως η μέρα της πανευρωπαϊκής κινητοποίησης εναντίον της συμφωνίας ACTA, της συμφωνίας για την καταπολέμηση της πειρατείας και της συμφωνίας που θα προσπαθήσει να βάλει “συρματοπλέγματα” στο Internet.

    Χιλιάδες άνθρωποι αψήφισαν το κρύο, την συνεχιζόμενη ένταση και ένωσαν τις δυνάμεις τους, βγαίνοντας στον δρόμο και δηλώνοντας την διαμαρτυρία τους προς τις κυβερνήσεις τους που τόσο “μυστικά” υπέγραψαν την συμφωνία. Ο αγώνας κάποιων απέδωσε καθώς, τόσο η Τσεχία, όσο και η Γερμανία δήλωσαν δια των αντιπροσώπων τους πως θα επανεξετάσουν την συμμετοχή των χωρών τους στη συμφωνία που υπεγράφη από τα περισσότερα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Ελλάδα φυσικά, στις 26 Ιανουαρίου 2012.

    Όπως σας ενημερώσαμε, η Ελλάδα συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία ενώ θα δοθούν και άλλα “ραντεβού” για όλους εκείνους που δεν επιθυμούν την εφαρμογή της συμφωνίας.

    Δείτε το φωτογραφικό υλικό από τις διάφορες πρωτεύουσες της Ευρώπης και θυμηθείτε τους διάφορους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ώστε να γνωστοποιήσετε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την αντίρρησή σας στην συμφωνία ACTA, πριν αυτή συζητηθεί τον Ιούνιο.

    Μέσω του avaaz.org όπου μπορείτε να προσθέσετε κι εσείς τη δική σας υπογραφή.

    Μέσω των οδηγιών του La Quadrature du net

    Συμμετέχοντας στα ολοένα και αυξανόμενα events που θα γίνονται και δίνοντας δυναμικά το παρόν

     

    Related Articles

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles