17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Ολική ανανέωση για το Google+ από σήμερα!

    Είναι γεγονός πως το Google+, παρά τους 2,2 δισ. εγγεγραμμένους χρήστες του, δεν έχει σε καμία περίπτωση τους ενεργούς χρήστες που έχουν το Facebook και άλλες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Για την ακρίβεια, έχει περί τα 210 εκατομμύρια χρήστες.

    Dragon Final Animation

    Αυτό, φυσικά, θορυβεί τη Google, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα μεγάλο update για το Google+, ξεκινώντας άμεσα! Η νέα μορφή του θα δίνει έμφαση στα Communities και τα Collections, καθώς αυτές οι δύο κατηγορίες ήταν μακράν αυτές με το μεγαλύτερο engagement από τους χρήστες, σύμφωνα με τον Eddie Kesser, streams director της εταιρείας. Έτσι, το Google+ θα αφορά περισσότερο τα hobbies των χρηστών και τα ενδιαφέροντά τους παρά απλό interaction μέσω likes σε δημοσιεύσεις. Ουσιαστικά, μπορεί μελλοντικά να αποτελέσει ένα τεράστιο, παγκόσμιο forum, μια μεγάλη κοινότητα με μικρές υποκοινότητες. Ίσως όχι όπως το φανταζόταν αρχικά η Google, αλλά μπορεί και ακόμη καλύτερο!

    Προς το παρόν είναι σε beta φάση η αλλαγή και σταδιακά όλο και περισσότεροι χρήστες θα μπορούν να την υποδεχθούν, ενώ σε λίγους μήνες θα έχει γίνει η πλήρης μετάβαση τόσο για τη desktop, όσο και τη mobile πλατφόρμα. Δείτε περισσότερα στο blog του Google+ από τον Eddie Kesser.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles