14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ολυμπιακοί Ρίο 2016: 4 Τυχεροί του διαγωνισμού My Cyta στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αθήνα!

    cyta competition olympics rio 2016

    Πέντε μήνες πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, και η καρδιά της Βραζιλίας άρχισε ήδη να χτυπάει στους ρυθμούς των προετοιμασιών για την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας που θα γίνει σε ειδική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 27 Απριλίου 2016. Η Cyta, που μέσω της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στηρίζει την εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς του Ρίο Ντε Τζανέιρο, που θα γίνουν τον ερχόμενο Αύγουστο, δίνει την ευκαιρία σε τέσσερα άτομα να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία της παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στους Αγώνες «ΡΙΟ 2016».

    Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει σε ειδική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 27 Απριλίου και όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν ένα από τα δύο ειδικά σχεδιασμένα ταξιδιωτικά πακέτα για Αθήνα, για δύο άτομα, τα οποία περιλαμβάνουν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή για δύο βράδια και μεταφορές από και προς το χώρο της εκδήλωσης και το αεροδρόμιο, θα πρέπει να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας της Cyta στη διεύθυνση: www.cyta.com.cy/olympics-competition.

    Συγκεκριμένα, δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι συνδρομητές του My Cyta, οι οποίοι θα πρέπει να απαντήσουν σωστά μια ερώτηση «πολλαπλής επιλογής» με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το My Cyta αποτελεί μέρος της ιστοσελίδας της Cyta και προφέρει σε κάθε χρήστη του (σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο) πολλαπλές δυνατότητες on-line εξυπηρέτησης, όπως πληρωμές λογαριασμών, διαχείριση υπηρεσιών, ηλεκτρονικές αγορές, και πολλά παραπάνω. Η εγγραφή στο My Cyta είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει εύκολα, συμπληρώνοντας τα στοιχεία που απαιτούνται, με μια απλή επίσκεψη στη διεύθυνση www.cyta.com.cy/mycyta-register.

    Όλες οι έγκυρες συμμετοχές θα περιληφθούν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού συστήματος, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/olympics-competition στις 31/3/2016. Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 3 μέχρι τις 29 Μαρτίου 2016.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles