22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ένα δωρεάν ταξίδι στο… Διάστημα για την ομάδα της Ολλανδίας, αν κερδίσει το Μουντιάλ!

    Η Ολλανδία βρίσκεται στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και, μαζί με τη Βραζιλία, τη Γερμανία και την Αργεντινή, διεκδικούν το κύπελλο του φετινού Μουντιάλ. Τι θα κερδίσουν, ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές της αν τα καταφέρουν; Δε γνωρίζουμε για το χρηματικό ποσό ούτε για άλλες παροχές, αλλά για μία μόνο από αυτές, την πιο εντυπωσιακή, που περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο… Διάστημα!

    Van-Persie

    Και κάπως έτσι, ο Robin van Persie φαίνεται πως θα γίνει στην πραγματικότητα ένας “Ιπτάμενος Ολλανδός”, καθώς η XCOR Space Expeditions, μία εταιρεία με έδρα την Ολλανδία που πραγματοποιεί ταξίδια στο διάστημα, έχει υποσχεθεί μία δωρεάν πτήση σε κάθε μέλος της ομάδας, αν καταφέρουν να σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

    lynx-mark-ii

    Το εισιτήριο για μία πτήση με την XCOR φτάνει κανονικά τα 95.000 δολάρια, ωστόσο οι Ολλανδοί θα μπορέσουν να το πραγματοποιήσουν δωρεάν, αν κάμψουν την αντίσταση της Αργεντινής στα ημιτελικά στο αυριανό παιχνίδι και, στη συνέχεια, κερδίσουν και το νικητή του αγώνα Βραζιλία-Γερμανία, την Κυριακή.

    Οι πιθανότητές τους να κερδίσουν το Μουντιάλ υπολογίζονται στο 13% (μικρότερες από τις υπόλοιπες “ανταγωνίστριες” ομάδες), ωστόσο, το ταξίδι στο Διάστημα ίσως αποτελεί ακόμη ένα “σοβαρό” κίνητρο για να προσπαθήσουν να το πετύχουν…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles