15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ολοκληρώστε τον χώρο σας και την οπτικοακουστική εμπειρία με το νέο LG Soundbar SP2!

    Η LG Electronics (LG) κυκλοφόρησε το νέο LG Soundbar SP2 που αποδίδει τέλειο ήχο, χάρη στον αναβαθμισμένο επεξεργαστή AI Alpha 9. Σχεδιασμένο ειδικά για να ταιριάζει απόλυτα με τις LG τηλεοράσεις, ανεβάζει την ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τον χώρο σας, καθώς κάθε στοιχείο που αφορά τον σχεδιασμό του έχει ληφθεί προσεκτικά υπόψη για να προσδίδει κομψότητα.

    Το νέο Soundbar της LG με το ενσωματωμένο subwoofer, αποδίδει πανίσχυρο ήχο 2.1 καναλιών με ισχύ 100W, με πλούσια και σταθερά μπάσα. Ξεχωρίζει για την κομψή και μοντέρνα αισθητική του, καθώς διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό με κομψά πλαϊνά πάνελ με ξύλινη επένδυση, αλλά και κορυφαία οικολογική επένδυση υφάσματος. Παράλληλα, διαθέτει τις δικές του κατοχυρωμένες λειτουργίες ήχου, που έχουν αναπτυχθεί από την LG ειδικά για ταινίες και παιχνίδια, με αποτέλεσμα οι χρήστες να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους τηλεοπτικό περιεχόμενο στο μέγιστο βαθμό.

    Το ενσωματωμένο AI Sound Pro χρησιμοποιώντας έναν αναβαθμισμένο αλγόριθμο για την αναγνώριση φωνητικών, εφέ και συχνοτήτων, βελτιστοποιεί τον ήχο ανάλογα με το είδος, κάνοντας τα πάντα να ακούγονται πιο καθαρά και χωρίς παραμορφώσεις, για μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία. Το συγκεκριμένο Soundbar, όπως και όλα τα υπόλοιπα πρόσφατα μοντέλα της LG, σχεδιάζονται και συσκευάζονται με ανακυκλωμένα υλικά και υφάσματα, για να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αποδεικνύοντας έτσι κάθε δυνατή προσπάθεια της LG για την ευημερία του πλανήτη.

    Το νέο LG Soundbar ήρθε για να ‘γεμίσει’ τον χώρο σας και να σας προσφέρει μια πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία θέασης στο σπίτι. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Soundbars της εταιρείας, μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.lg.com/gr/soundbars.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles