BREAKING

Ολυμπιακοί Αγώνες «Τόκιο 2020»: Σε ρυθμούς Τόκιο κινείται η devolo

Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι ξιφασκία, τένις και καταδύσεις θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι λάτρεις των σπορ στους Ολυμπιακούς Αγώνων «Τόκιο 2020» που αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω πανδημίας, και ξεκινούν στις 23 Ιουλίου 2021 με την παραδοσιακή τελετή έναρξης.

Φυσικά, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες live από το ΡΙΚ ή μέσω live streaming... Έτσι, οι λάτρεις των σπορ θα έχουν την ευελιξία να επιλέξουν μεταξύ smart TV στο σαλόνι, τον προβολέα στον κήπο ή οπουδήποτε αλλού σε μία παραλία ή γενικότερα στις διακοπές με ένα smartphone ή tablet. Ωστόσο, κάτι σημαντικό που πρέπει να σημειωθεί είναι η διαφορά ώρας. Η Ιαπωνία (JST) είναι επτά ώρες μπροστά από την θερινή ώρα της Κεντρικής Ευρώπης. Για τους κύπριους θεατές, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πολλοί αγώνες θα διεξάγονται είτε στη μέση της νύχτας, είτε το μεσημέρι. Οι on-demand υπηρεσίες των media libraries και η επιλογή recording σε έναν φορέα δεδομένων θα αποδειχθούν σωτήριες για τους φίλαθλους που δε θέλουν να χάσουν στιγμή.

Περισσότερες οθόνες, περισσότερα αθλήματα

Εκτός από τους ίδιους τους αγώνες, θα υπάρχει περισσότερη Ολυμπιακή ψυχαγωγία σε κατάλληλες εφαρμογές για smartphone και tablet. Για παράδειγμα, η επίσημη εφαρμογή Ολυμπιακών Αγώνων για iOS και Android προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση του μεγάλου γεγονότος, από το πρόγραμμα μέχρι και τα αποτελέσματα. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί παρέχουν αντίστοιχες εφαρμογές που προσφέρουν στους λάτρεις των σπορ όχι μόνο live μεταδόσεις, αλλά και όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τους Ολυμπιακούς.

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μία δεύτερη ή μία τρίτη οθόνη με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο και να απολαύσετε πολύ περισσότερο τους Ολυμπιακούς αγώνες. Όπως, παραμένοντας συνδεδεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους σας. Από κωπηλασία ή ράγκμπι, μέχρι να παίξετε το δικό σας παιχνίδι πρόβλεψης μεταλλίων, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ζήσετε την εμπειρία των αγώνων, ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο ή στον ίδιο κήπο. Για όλους εκείνους που έγιναν ειδικοί στην τηλεδιάσκεψη κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ακολουθεί μια επαγγελματική συμβουλή: απλώς κάντε share το live streaming μέσω λογισμικού διασκέψεων, όπως το Zoom ή το Skype και παρακολουθήστε το μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο.

Μια ακόμα συμβουλή για όλους εκείνους που δεν μπορούν να "χορτάσουν" τους Ολυμπιακούς Αγώνες: χρησιμοποιήστε κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram. Για παράδειγμα, επίσημοι λογαριασμοί όπως οι games in Tokyo και hellenic_olympic_committee παρέχουν άμεσες αναφορές. Έτσι, αποκτάτε μία μοναδική αίσθηση ότι βρίσκεστε μέσα στη δράση. Πολλοί από τους αθλητές έχουν επίσης τα δικά τους προφίλ και μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Ολυμπιακοί Αγώνες με κρυστάλλινο ήχο

Φυσικά, η κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 δεν περιορίζεται μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια ή τα social media. Εάν δεν έχετε την κατάλληλη οθόνη ή αν βρίσκεστε στην εργασία σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες από το ραδιόφωνο. Τα διαδικτυακά ραδιόφωνα επιτρέπουν την πρόσβαση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου. Με τον τρόπο αυτό θα είστε ενήμεροι για κάθε νέο ρεκόρ και κάθε νέα κατάκτηση μεταλλίου. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γνωστούς voice assistants, όπως το Amazon Alexa ή το Google Assistant. Σαν απόκριση στις φωνητικές σας εντολές, θα παίζουν πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και θα ανακοινώνουν ακόμη και τα αποτελέσματα.

Ολυμπιακών διαστάσεων WiFi, ακόμα και σε εξωτερικό χώρο

Για να απολαύσετε λοιπόν τους αγώνες στον κήπο ή στην αυλή, ο ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε προηγμένες συσκευές προβολής. Τα streaming sticks ή οι smart προβολείς και τηλεοράσεις με υποστήριξη app επιτρέπουν την εύκολη αναπαραγωγή live μεταδόσεων μέσω του WiFi του χρήστη, αρκεί αυτό να έχει καλή απόδοση.

Ωστόσο, ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα νοικοκυριά, είναι ότι οι ισχυρές συνδέσεις WiFi επιβραδύνονται από τους τοίχους και τα ταβάνια. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν στο σπίτι δεν είναι όλοι.. φίλαθλοι. Όταν δηλαδή, κάποιος κάνει ταυτόχρονα streaming μια σειρά ή μια ταινία, δημιουργούνται επιπλέον εμπόδια για το WiFi.

Η απάντηση στο πρόβλημα είναι οι υπερσύγχρονες λύσεις WiFi, όπως η σειρά προϊόντων Magic της devolo. Η devolo βγάζει κόκκινη κάρτα στο αδύναμο WiFi από το 2002. Οι devolo Magic adapters είναι compact και ευέλικτοι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχεδόν οποιαδήποτε πρίζα και να επεκτείνουν χωρίς κόπο το εύρος του router, χρησιμοποιώντας τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος. Ανάλογα με το μοντέλο, αυτοί οι adapters παρέχουν τόσο ενσύρματο, όσο και ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας ακριβώς εκεί όπου χρειάζεται, συμπεριλαμβανομένης της σύγχρονης λειτουργικότητας mesh για ιδιαίτερα σταθερή, ασφαλή και αξιόπιστη κάλυψη WiFi ακόμα και στον κήπο. Παρόλο που οι adapters έχουν σχεδιαστεί για εσωτερική χρήση, η ευελιξία τους είναι ιδανική για να μεταφέρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στον κήπο. Απλώς συνδέστε το σε μια πρίζα που προστατεύεται από τον ήλιο και το νερό για να απολαύσετε ισχυρό WiFi όπου το χρειάζεστε και στη συνέχεια, μετά την απονομή των μεταλλίων επαναφέρετέ το σε εσωτερικούς χώρους. Η τεχνολογία δικτύου δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη και πιο βολική.

Η σειρά προϊόντων devolo Magic και Mesh WiFi 2

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε με το smart home networking by devolo σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, είναι με το devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit, το οποίο περιλαμβάνει δύο adapters. Υπάρχει επίσης το devolo Mesh WiFi 2 Starter Kit, το οποίο περιλαμβάνει αυτόνομο mesh WiFi για χρήση στο σπίτι και στον κήπο. Τέλος, σημειώνεται ότι όλα τα προαναφερθέντα προϊόντα είναι συμβατά μεταξύ τους, έτσι ώστε το οικιακό δίκτυο να μπορεί να επεκταθεί με ευελιξία.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment