16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όμιλος MAP S.Platis: Δυναμική είσοδο στον τομέα του ΙΤ, μέσω της MAPiTek

    Δυναμική είσοδο στον τομέα των εξειδικευμένων υπηρεσιών τεχνολογίας πληροφοριών (ΙΤ), επιχειρεί ο Όμιλος MAP S.Platis μέσω της MAPiTek. Η κίνηση αυτή αποτελεί την συνέχεια της ενσωμάτωσης της Microstorm Ltd στον Όμιλο τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς η MAPiTek που διατηρεί γραφεία σε Λευκωσία, Λεμεσό, Αθήνα και Λονδίνο καλύπτει πλέον όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες εφαρμογών ΙΤ στους τομείς της βιομηχανίας, κατασκευής, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, διανομής, λιανικού εμπορίου και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

    Πιο συγκεκριμένα, το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και προϊόντων της MAPiTek περιλαμβάνει:

    • Υποστήριξη Τεχνολογίας Πληροφοριών: παροχή υπηρεσιών end-user computing, για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης, της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας της επιχείρησης.
    • Δικτύωση: Διασφάλιση της ομαλής, ασφαλούς και αξιόπιστης λειτουργίας των δικτύων μέσω πλήρως ελεγχόμενων λύσεων “cloud”.
    • Ασφάλεια: Ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας που καλύπτουν τον τελικό χρήστη το δίκτυο και τις υποδομές.
    • Υποδομές Τεχνολογίας Πληροφοριών: Αδιάκοπη παρακολούθηση των υποδομών Πληροφορικής η οποία εξασφαλίζει τη λήψη προληπτικών μέτρων για την αποφυγή κινδύνων και για ελαχιστοποίηση του ενδεχόμενου μη λειτουργίας των συστημάτων.
    • Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Έρευνα Τεχνολογιών Πληροφορικής, Διαχείριση Κινδύνου, Οδηγοί προτύπων ISO, Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας και Σχέδια Ανάκαμψης από Καταστροφή (BCDR).
    • Ανάπτυξη Ιστοσελίδων και Εφαρμογές: Πλήρως εξατομικευμένες λύσεις “cloud” οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες των λογισμικών, συμπεριλαμβανομένου και του λογισμικού Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων (Customer Relationship Management – CRM), του Επιχειρησιακού Προγραμματισμού Πόρων (Enterprise Resource Planning – ERP), του συστήματος διαχείρισης στόλου, των ιστοσελίδων και άλλων εξατομικευμένων αναγκών ενός λογισμικού.

     

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MAPiTek, κ. Μάριος Γεωργίου αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε: «ως MAPiTek αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας, τις ξεχωριστές ικανότητες των στελεχών μας αλλά και την εμπειρογνωμοσύνη και δυνατότητες του Ομίλου, για να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά όλες τις τεχνολογικές ανάγκες των πελατών μας, όπου και να βρίσκονται. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και κυρίως εξατομικευμένες υπηρεσίες Τεχνολογίας Πληροφοριών αξιοποιώντας τη σύγχρονη εργαλειοθήκη».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles