15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όμιλος MAP S.Platis: επιβεβαιώνει την φήμη της ως εξαίρετος εργοδότης εισάγοντας την 4-ήμερη εργασία χωρίς μείωση αποδοχών

    Μετά το υβριδικό και ευέλικτο μοντέλο εργασίας, ο Όμιλος MAP S.Platis εγκαινιάζει για το προσωπικό του και την 4-ήμερη εργασία μέσα από το πρόγραμμα «Summer afternoons» κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Έτσι, για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, όλοι οι εργαζόμενοι στον συμβουλευτικό, εκπαιδευτικό και τεχνολογικό Όμιλο σε θέματα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και κανονιστικής συμμόρφωσης στην Κύπρο, θα απολαμβάνουν δύο απογευματινά ρεπό, και μάλιστα χωρίς καμία μείωση αποδοχών (θα έχουν τις ίδιες απολαβές και τα ίδια ωφελήματα). Το γεγονός αυτό σημαίνει στην ουσία 32ωρη εβδομάδα εργασίας, στη βάση της τυπικής 4-ήμερης εβδομάδας εργασίας.

    «Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχει ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και γι’ αυτό προωθούμε εμπράκτως θετικά προγράμματα και μοντέλα εργασίας που υποστηρίζουν αυτή τη φιλοσοφία», σχολιάζει η Γιόλα Χαραλάμπους, HR Manager του Ομίλου. «Πέραν των άλλων κινήτρων που δίνονται, με το νέο πρόγραμμα «Summer afternoons» δείχνουμε ότι αναγνωρίζουμε τη σημαντική και πολύπλευρη συνεισφορά του προσωπικού στην επίτευξη των κοινών μας επιχειρηματικών στόχων.

    Στον Όμιλο MAP S.Platis», προσθέτει η κ. Χαραλάμπους, «επενδύουμε στην ευεξία των ανθρώπων μας και είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος».

    Ουσιαστικά, με την κίνηση αυτή ο Όμιλος MAP S.Platis έρχεται να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο την πρόσφατη διεθνή πιστοποίηση «We invest in people» που έλαβε από τον οργανισμό «Investors in People», για το εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που διατηρεί και την κουλτούρα συνεχούς βελτίωσης των πρακτικών εργασίας που υιοθετεί.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles