21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Omologies.com: εκεί που Έλληνες βγάζουν τα εσώψυχά τους (NSFW)

    Για σκεφτείτε το. Σίγουρα υπάρχει κάτι που σας αφορά, κάτι που κάνετε ή έχετε κάνει και δεν το έχετε ομολογήσει σε κανένα. Ούτε στον καλύτερο φίλο σας (αν δεν λέτε τα χειρότερα στο φίλο σας, δεν είναι τόσο καλός φίλος τελικά btw). Κάτι που, κάθε φορά που σκέφτεστε  το ενδεχόμενο να το ομολογήσετε σε κάποιον, σας πιάνει ντροπή και αμηχανία. Ε, υπάρχει ένα website στο οποίο εκατοντάδες Έλληνες έχουν ομολογήσει ανώνυμα όλα εκείνα τα πράγματα που έχουν κάνει, έχουν σκεφτεί και ντρέπονται να τα πουν στο Facebook. Είναι το omologies.com

    omologies com

    Εκεί θα βρείτε κάθε λογής εξομολογήσεις. Από το «Otan paizw tavli petaw epitides ena zari katw pros ti meria tou antipalou gia na skypsei na to parei kai na ton klepsw… » (τς τς τς) μέχρι το «μου αρέσει να με ………. στις …………. και …………….. αλλά δεν το λέω γιατί φοβάμαι μη με πουν …………………» (τα κενά κόπηκαν από την αρχισυνταξία για ευνόητους λόγους).

    Κάτω από κάθε εξομολόγηση, υπάρχει η δυνατότητα όλοι οι χρήστες να δώσουν «άφεση» ή να ζητήσουν «τιμωρία», ενώ μπορεί ο καθένας να αφήνει το δικό του σχόλιο για την κάθε προσωπική και αμήχανη στιγμή ή σκέψη που μοιράζεται κάποιος χρήστης.

    Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, θα βρείτε μία τυχαία εξομολόγηση, αλλά και τις εξομολογήσεις της ημέρας και της εβδομάδας που επιλέγονται με βάση τη δημοφιλία τους. Αν λοιπόν έχετε χρόνο για σκότωμα και θέλετε να «καείτε» διαβάζοντας τις μύχιες σκέψεις, σεξουαλικές και μη πολλών Ελλήνων, επισκεφτείτε το omologies.com. Και ετοιμαστείτε να πεθάνετε. Απ’ τα γέλια κυρίως.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles