14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    On the line: Ο Μελ Γκίμπσον επιστρέφει με ψυχολογικό θρίλερ στις 3 Νοεμβρίου

    Μπορεί μία κλήση να αλλάξει τα πάντα; Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μελ Γκίμπσον (Braveheart) πρωταγωνιστεί σε ένα ψυχολογικό θρίλερ σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ρομουάλντ Μπουλανζέ (Connectés). Μία ταινία με γερές δόσεις αγωνίας και ένα ανελέητο κυνήγι ενάντια στον χρόνο, που θα βγει στις αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου.

    Σύνοψη

    Ένας ραδιοφωνικός παραγωγός (Μελ Γκίμπσον) δέχεται μια κλήση από έναν άγνωστο, που απειλεί να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια του ζωντανά στον αέρα. Για να σώσει αγαπημένα πρόσωπα, ο παραγωγός θα πρέπει να παίξει ένα σκοτεινό παιχνίδι επιβίωσης. Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει είναι να ανακαλύψει την ταυτότητα του εγκληματία.

    https://youtu.be/EFDIdydLE1M

    Μπορεί μία κλήση να αλλάξει τα πάντα;

    Λος Άντζελες. Τα τελευταία 25 χρόνια, ο Έλβις (Μελ Γκίμπσον) δίνει συμβουλές ζωντανά στον αέρα σε ακροατές στη θρυλική νυχτερινή εκπομπή του. Είναι ένας από τους τελευταίους κλασικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς, που αποφεύγει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί τα θεωρεί περιττά. Είναι ένας ακέραιος και ανεξάρτητος επαγγελματίας, που ποτέ δεν επηρεάστηκε από τον ανταγωνισμό μέσα ή έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό του. Αγνοεί, μάλιστα, τα προειδοποιητικά σημάδια από το αφεντικό του, που βλέπει ότι η ακροαματικότητα της εκπομπής έχει αρχίσει να πέφτει.

    Με τη βοήθεια των συνεργατών του, ο Έλβις αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με άνεση, εμπειρία και χάρισμα. Λύνει τα προβλήματα των ακροατών του με την εμβληματική φωνή του και τον έντονο διάλογο. Έχει άποψη για τα πάντα και συμμετέχει σε κάθε είδους συζήτηση. Μία νύχτα, δέχεται κλήση από τον Γκάρι, που ετοιμάζεται να κάνει κάτι δραματικό. Ο Γκάρι θα στείλει τον Έλβις σε ένα εφιαλτικό ταξίδι. Αυτή η κλήση μπορεί να καταστρέψει την καριέρα του, την οικογένεια του και ολόκληρη τη ζωή του.

    Trivia

    Η ταινία γυρίστηκε στο Παρίσι σε 16 μέρες στα θρυλικά στούντιο “lesstudios de Bry sur Marne” και στη Λα Ντεφάνς, την επιχειρηματική συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας. Η πρωτότυπη μουσική της ταινίας φέρει την υπογραφή του Κλεμάν Περάν, ενός 24χρονου συνθέτη. Ο Κλεμάν έχει ήδη συνεργαστεί σε δύο ακόμα ταινίες με τον σκηνοθέτη Ρομουάλντ Μπουλανζέ. Στην αρχή της ταινίας, ένας άντρας μπαίνει σε ένα κτίριο ισχυριζόμενος ότι είναι ο μεσσίας. Αυτή η σκηνή είναι εμπνευσμένη από ένα αληθινό γεγονός. Όταν ο σκηνοθέτης ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός, κάποιος προσπάθησε να μπει στο στούντιο για τον ίδιο λόγο. Χρειάστηκε να επέμβει η ασφάλεια του κτιρίου για να τον απομακρύνει.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Ant-Man 3

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles