11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Όνειρο για τον Keanu Reeves να υποδυθεί το Batman

    Ο δημοφιλής ηθοποιός Keanu Reeves έχει ενσαρκώσει πολλούς διαφορετικούς ρόλους στη μεγάλη οθόνη, πρόσφατα όμως αποκάλυψε ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να υποδυθεί τον Batman. Ο Reeves πρόσφατα ανέφερε ότι “αγαπώ το Batman σαν χαρακτήρα και στα κόμικς και στις ταινίες. Αν είχα την ευκαιρία να παίξω το ρόλο, θα ήταν τέλειο. Ήταν πάντα ένα όνειρο, όμως τώρα το ρόλο τον υποδύεται ο Pattinson. Τα πάει περίφημα. Ίσως αργότερα, όταν χρειαστούν έναν μεγαλύτερο Batman”.

    Ο Batman του Matt Reeves, που πρωταγωνιστεί επίσης και η Zoë Kravitz, κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες με μεγάλη επιτυχία, με τη DC να επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει sequel. Στην πρόσφατη ταινία “The Batman”, πάνω από έναν χρόνο, ο Μπρους Γουέιν βυθίζεται στο σκοτάδι της Γκόθαμ ως Μπάτμαν και σπέρνει τον φόβο στις καρδιές των εγκληματιών. Με μόνους συμμάχους τον Άλφρεντ και τον Τζέιμς Γκόρντον, ο μοναχικός τιμωρός δίνει σάρκα και οστά στην εκδίκηση για χάρη των συμπολιτών του. Όταν ένας κατά συρροή δολοφόνος στοχεύσει στην ελίτ της πόλης, ένα μονοπάτι από γρίφους οδηγεί την έρευνά του στον υπόκοσμο.

    Διαβάστε επίσης:

    Σταμάτησαν ξανά τα γυρίσματα του The Witcher 3 λόγω κορονοϊού (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles