13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus 10 Pro: Κυκλοφορεί στην Κίνα και έχουμε όλα τα τελικά specs του!

    Όπως όλα δείχνουν, το 2022 μπήκε πολύ δυναμικά στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας, καθώς λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Honor V Magic, η OnePlus έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν στα tech specs του OnePlus 10 Pro!

    Η νέα ναυαρχίδα της OnePlus είναι επίσημα διαθέσιμη για την αγορά της Κίνας, ωστόσο γνωρίζουμε ότι πολύ σύντομα η κινεζική εταιρεία θα δώσει λεπτομέρειες και για το παγκόσμιο launch της συσκευής που θα πραγματοποιηθεί στις αγορές των Η.Π.Α., της Ευρώπης και της Ινδίας. Προχωρώντας στις τεχνικές δυνατότητες του OnePlus 10 Pro (το οποίο όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα: Emerald Forest και Volcanic Black), εδώ είναι εμφανές ότι για μια ακόμη φορά μια ναυαρχίδα της OnePlus, θα ενσωματώνει state-of-the art mobile τεχνολογία. Συγκεκριμένα, στην καρδιά του βρίσκεται ένα Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipset, το οποίο θα συνοδεύεται είτε από 8 είτε από 12GB RAM και σε ότι έχει να κάνει με τον αποθηκευτικό του χώρο θα του δούμε σε δύο εκδόσεις στα 128 και 256GB αποθηκευτικού χώρου.

    Σε επίπεδο αυτονομίας είναι εμφανές ότι η κινεζική εταιρεία δεν έκανε «εκπτώσεις», καθώς η νέα ναυαρχίδα της θα διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία που έχει υπάρξει ποτέ σε μια συσκευή της OnePlus. Μάλιστα, το 10 Pro θα ενσωματώνει την επαναστατική τεχνολογία Warp Charge για ταχεία φόρτιση στα 80W, όπου σε wired μορφή η συσκευή θα μπορεί να φορτιστεί μέσα σε μόλις 32 λεπτά από το 0 στο 100% (και περίπου 50 λεπτά σε wireless charging). Σε ότι έχει να κάνει με την οθόνη του, εδώ έχουμε ένα QHD+ AMOLED display στις 6.7 ίντσες με σούπερ smooth 120Hz variable refresh rate. Παράλληλα, η OnePlus ανακοίνωσε ότι η νέα της ναυαρχίδα θα είναι η πρώτη που θα ενσωματώνει τη λειτουργία Dual Color Calibration, η οποία θα βοηθάει στην σωστή ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων και των επιπέδων φωτεινότητας.

    Επιπλέον, στο κομμάτι του software, η OnePlus αναφέρει ότι η ναυαρχίδα της θα βγει για τις αγορές της Ευρώπης, της Βορείου Αμερικής και της Ινδίας με το Android 12 μαζί με το OxygenOS 12, ενώ κλείνοντας η Hasselblad και πάλι βάζει την υπογραφή της στο camera setup τις συσκευής, όπου έχουμε μια main camera στα 48MP, έναν ultra-wide φακό στα 50MP και έναν τηλεφακό στα 8MP. Τέλος, η εμπρόσθια selfie camera που βρίσκεται στην άνω αριστερή γωνία του display έρχεται με 32MP.

    Η τιμή της νέας ναυαρχίδας μένει να αποφασιστεί και θα γνωρίζουμε περισσότερα στο παγκόσμιο launch της, ωστόσο εάν κρίνουμε από το παρελθόν και την τιμή που θα βγει στην κινεζική αγορά, το πιθανότερο είναι να παίξει κοντά στα 800 με 900 ευρώ (ανάλογα και με την έκδοση).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles