16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 11 Limited Jupiter Rock Edition: Με design κατευθείαν από τον πλανήτη… Δία!

    Η νέα ναυαρχίδα της OnePlus (11), έφτασε και στα μέρη μας πριν από μερικές εβδομάδες (μπορείτε να θυμηθείτε το review μας εδώ) και δεν σας κρύβουμε ότι κατάφερε να μας εντυπωσιάσει τόσο για το υψηλό performance, όσο και για το ιδιαίτερα top notch camera setup (με τη σφραγίδα της Hasselblad βεβαίως… βεβαίως). Ως γνωστόν, το OnePlus 11 κυκλοφόρησε σε δύο χρώματα (Black και Green), παρόλα αυτά πρόσφατα η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε και μια πιο «φαντεζί» 3η χρωματική επιλογή, η οποία ονομάζεται Limited Jupiter Rock Edition.

    Η Jupiter Rock Edition του OnePlus 11 είναι εμπνευσμένη και σχεδιασμένη από την σύσταση του πλανητικού γίγαντα του ηλιακού μας συστήματος. Σύμφωνα με το σχεδιαστικό team της OnePlus, κάθε unit του OnePlus διαθέτει και διαφορετικό pattern, με την κινεζική εταιρεία να εισαγάγει στο σώμα της συσκευής ένα ειδικό ανθεκτικό υλικό που το ονομάζει «3D Microcrystalline Rock». Μάλιστα, το εν λόγω υλικό είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στη θερμότητα, με αποτέλεσμα να αλλάζει χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η έρευνα και η ανάπτυξη του εν λόγω panel κράτησε για περισσότερο από ένα έτος, με την OnePlus να ενσωματώνει στο σώμα της συσκευής 9 διαφορετικές πολύπλοκες διαδικασίες. Όπως τόνισαν και οι άνθρωποι της OnePlus η παραγωγή του είναι τόσο δύσκολη που το ποσοστό επιτυχίας αγγίζει το 25%.

    Η δε OnePlus σε μια προσπάθεια να προσδιορίσει (με… ποιητική διάθεση) την υφή και την αίσθηση που αφήνει το υλικό που πλαισιώνει το Jupiter Rock, το αποκαλεί «δροσερό» και «φιλικό προς το δέρμα» όπως ένα πετράδι που βρίσκεται τοποθετημένο σε μια πηγή που ρέει για χιλιάδες χρόνια. Σε ότι έχει να κάνει με το specs του, το OnePlus 11 δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με την κανονική ναυαρχίδα, ωστόσο η Jupiter Rock έκδοση θα κυκλοφορήσει στα 16GB RAM και 512GB storage, με την τιμή της high-end συσκευής να ανέρχεται στα €655. Αν μη τι άλλο είναι… “εναλλακτικό”!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles