20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 11: Πρεμιέρα για την πανίσχυρη ναυαρχίδα στις 4 Ιανουαρίου!

    Για την παγκόσμια πρώτη κοινή εμφάνιση του OnePlus 11, έχουν γίνει αρκετές αναφορές το τελευταίο διάστημα και η επικρατούσα φήμη ήταν πως η εταιρεία θα κυκλοφορήσει την συσκευή στις 7 Φεβρουαρίου 2023. Σήμερα όμως η εταιρεία αποκάλυψε ότι αυτή δεν θα ήταν η επίσημη ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη της συσκευής. Σύμφωνα λοιπόν με τη official σελίδα της κινεζικής εταιρείας στο Weibo, η νέα ναυαρχίδα της OnePlus αναμέται να κάνει το ντεμπούτο της= στις 4 Ιανουαρίου στην Κίνα και όπως όλα δείχνουν θα είναι… “τούμπανο”!  

    Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το SoC του OnePlus 11 θα είναι ένα Snapdragon 8 Gen 2 και θα έχει παραλλαγές με 512 GB ROM (UFS 4.0) και 12 ή 16 GB LPDDR5X RAM– τα πιο γρήγορα πρότυπα μνήμης που παίζουν αυτή τη στιγμή στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό το OnePlus 11 έρχεται με τρεις κάμερες σε ένα κυκλικό πλαίσιο σε σχήμα oreo. Επιπλέον, η εταιρεία ουσιαστικά επιβεβαίωσε όλες τις διαρροές και τις φήμες για το σχέδιο, με τα χρώματα θα είναι δύο: μαύρο με φινίρισμα Sandstone και πράσινο με γυάλινη πλάτη

    Αναμένουμε επίσης το OnePlus 11 να “φοράει” το ColorOS 13 (βασισμένο στο Android 13). Μάλιστα, στο ίδιο launch event πρόκειται να γνωρίσουμε και τα OnePlus Buds Pro, τα νέα TWS ακοστυικά της κινεζικής εταιρείας που είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν τον προσέχη Φεβρουάριο.

    Απομένουν λίγες ημέρες μέχρι την κυκλοφορία την επόμενη Τετάρτη 4/1 και σίγουρα το αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles