17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    OnePlus 12R: Έρχεται στις 23 Ιανουαρίου, με μπαταρία «κτήνος»!

    Μπορεί το πιο hot αντικείμενο συζήτησης να αποτελεί το launch του Samsung Galaxy S24, το οποίο και επιβεβαιώθηκε και επίσημα για τις 17 Ιανουαρίου, παρόλα αυτά μέσα στον πρώτο μήνα του 2024 θα υπάρξουν και άλλες σημαντικές ανακοινώσεις και σίγουρα μια από αυτές είναι το OnePlus 12R και το OnePlus 12, τα οποία θα παρουσιαστούν στις 23 Ιανουαρίου.

    To OnePlus 12R, σύμφωνα με τους υπευθύνους της OnePlus αναμένεται να προσφέρει αρκετά υψηλής ποιότητας τεχνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο το πιο ισχυρό στοιχείο του δεν θα είναι άλλο από την αυτονομία του, με την πρόταση της OnePlus να διαθέτει μια μπαταρία… τέρας. Συγκεκριμένα, το 12R θα φέρει στο εσωτερικό του μια μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.500mAh, η οποία μάλιστα θα είναι πιο μεγάλη κατά 2% και από την μπαταρία του OnePlus 12. Οι υπεύθυνοι της OnePlus «επενδύουν» στην υψηλή αυτονομία, αποκαλώντας το νέο OnePlus ως τη συσκευή τους με την μεγαλύτερη αυτονομία… ever. Αξίζει να προσθέσουμε ότι το 12R θα διαθέτει fast charging στα 100W, ενώ αναμένεται να είναι φορτωμένο με μια σειρά από λειτουργίες που θα σχετίζονται με την αποτελεσματικότερη και πιο αποδοτική ενεργειακή διαχείριση.

    Σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα tech specs, το 12R θα διαθέτει LTPO 4.0 display 6.78 ιντσών με refresh rates μεταξύ 72 και 90Hz, Gorilla Glass Victus 2, Snapdragon 8 Gen 2 μαζί με 16GB LPDDR5X RAM, καθώς επίσης και triple camera setup με main sensor στα 50MP (ΙΜΧ890), 8MP Ultrawide και 2MP macro cam.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles