17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το OnePlus 3 κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο AnTuTu!

    Η κινεζική OnePlus μπορεί να βρίσκεται μόλις στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας της, παρόλα αυτά με τα εξαιρετικά ενδιαφέροντα και άρτια κατασκευασμένα smartphones της έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού και κυρίως των χρηστών που γλυκοκοιτάζουν την high-end κατηγορία. Μετά λοιπόν και τα εξαιρετικά πετυχημένα OnePlus 2 και OnePlus X, η γνωστή εταιρεία από ότι φαίνεται έχει έναν ακόμη κρυμμένο άσσο στο μανίκι της, που κάτα πάσα πιθανότητα πρόκειται για το OnePlus 3!

    oneplus-x

    Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με την ύπαρξη της συγκεκριμένης συσκευής, ωστόσο η μέρα που θα δούμε το OnePlus 3 ενδεχομένως να μην απέχει και πολύ, καθώς ήδη η συσκευή έκανε την εμφάνιση της στη λίστα των συσκευών που έχουν τεσταριστεί με το AnTuTu benchmarking utility. Σύμφωνα, λοιπόν με το εν λόγω test, το φημολογούμενο high-end smartphone της κινεζικής εταιρείας (A3000) θα διαθέτει μία οθόνη στις 5.5 ίντσες στα 1080p (1080×1920 pixels), ενώ στην καρδιά του θα χτυπάει ένα Snapdragon 820 SoC. Παράλληλα, η συσκευή της οποίας τα τεχνικά χαρακτηριστικά ανέβηκαν στο AnTuTu διέθετε 4GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά και rear cam στα 16MP μαζί με selfie cam στα 8MP. Τέλος, η συσκευή “φοράει” λειτουργικό Android 6.0.1 (Marshmallow). Όπως αναφέραμε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, ωστόσο το γεγονός ότι η OnePlus έχει ήδη προγραμματίσει ένα event για τις 7 Απριλίου στο Πεκίνο, μας κάνει να πιστεύουμε ότι πλησιάζει η μέρα που θα μάθουμε περισσότερα για τη νέα συσκευή της πετυχημένης εταιρείας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles