21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 4: Έρχεται με κάμερα διπλού φακού, μπαταρία 4.000 mAh και έως 8GB RAM

    Εδώ και αρκετό καιρό, ακούμε για την επικείμενη κυκλοφορία του OnePlus 3T, της νέας ναυαρχίδας της γνωστής εταιρείας, που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 15 Νοεμβρίου. Μπορεί να μην έχουμε, προς το παρόν, επίσημη επιβεβαίωση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά με τα οποία αυτή θα εξοπλίζεται, το σίγουρο είναι όμως ότι ο πήχης θα τεθεί πολύ ψηλά σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες των χρηστών και να διατηρήσει σε ανοδική τροχιά το ποσοστό μεριδίου αγοράς.

    oneplus-4

    Νέες φήμες αναφέρονται στα πιθανά χαρακτηριστικά μιας άλλης συσκευής της εταιρείας, του OnePlus 4, αν και δεν είναι σίγουρο, προς το παρόν, αν η OnePlus θα επιλέξει αυτή την ονομασία. Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συσκευή θα εξοπλιστεί με οθόνη τύπου AMOLED των 5.3 ιντσών, με την ανάλυση να διαμορφώνεται στα 1440 x 2560 pixels. Θα διαθέτει Snapdragon 830 SoC και θα καταφθάσει μάλλον σε δυο εκδόσεις με 6GB και 8GB RAM. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος λέγεται ότι θα διαμορφωθεί στα 128GB.

    Στο πίσω μέρος της συσκευής, θα υπάρχει κάμερα διπλού φακού, ενώ οι ενεργειακές απαιτήσεις θα καλύπτονται από μια μπαταρία των 4.000 mAh. Το OnePlus 3 έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Ιούνιο, επομένως η διάθεση του OnePlus 4 απέχει χρονικά περίπου 6 μήνες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles