24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    OnePlus 4: Έρχεται το καλοκαίρι με Snapdragon 830 chipset

    Φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα θέλουν την OnePlus να κυκλοφορεί το OnePlus 3T, το οποίο λέγεται ότι θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον στην αγορά OnePlus 3 μοντέλο. Η τιμή της νέας συσκευής λέγεται ότι θα είναι κατά 80 δολάρια υψηλότερη και θα εξοπλίζεται με Snapdragon 821 chipset. Μάλιστα, η ανάλυση της οθόνης θα έχει βελτιωθεί και θα διαμορφωθεί στα 1440 x 2560 pixels.

    oneplus-4

    Διέρρευσαν όμως και ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία σχετικά με το OnePlus 4, η παρουσίαση του οποίου τοποθετείται χρονικά για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συγκεκριμένο smartphone θα καταφθάσει το διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου και θα διαθέτει στο εσωτερικό του Snapdragon 830 SoC. Το συγκεκριμένο chipeset, το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, λεγόταν ότι θα το κατασκεύαζε η Samsung στην αρχιτεκτονική των 10nm, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό, καθώς η εταιρεία παρουσίαζε καθυστερήσεις στην παραγωγή του.

    Η Qualcomm αποφάσισε έτσι να αναθέσει την κατασκευή του στην TSMC. Η τελευταία δεν έχει ακόμα πειραματιστεί με τη μαζική κατασκευή chips στα 10nm. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο επεξεργαστής της TSMC δε θα έχει περιορίσει τόσο την κατανάλωση ενέργειας όσο αν το κατασκεύαζε η Samsung. Φήμες θέλουν το OnePlus 4 να καταφθάνει με SoC με συχνότητα λειτουργίας τα 3.0 GHz με Adreno 620 GPU, μπαταρία 4.000mAh και λειτουργικό το Android 7.0 Nougat.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles