21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 5: Προβληματίζει το “jelly effect” στην οθόνη του. Τι απαντά η εταιρεία;

    Ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα smartphones των ημερών είναι, φυσικά, το OnePlus 5, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα με εντυπωσιακά specs από μία εταιρεία που δε συμβιβάζεται, παρά διαθέτει μόνο κορυφαίες προτάσεις στην αγορά. Όμως, ένα πρώιμο πρόβλημα της συσκευής, το επονομαζόμενο “jelly effect”, απασχολεί τους fans της κινεζικής εταιρείας. Πρόκειται για ένα ζήτημα που προκύπτει κάνοντας scroll στην οθόνη του και αφορά ένα “τρεμόπαιγμα” των περιεχομένων της, κατά κάποιο τρόπο.

    OnePlus-5

    Η OnePlus φαίνεται πως είναι ενήμερη για το ζήτημα, έτσι προέβη σε μία επίσημη δήλωση γι’ αυτό. Αναφέρει, πως το OnePlus 5 χρησιμοποιεί το ίδιο επίπεδο υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων, όπως όλες οι συσκευές της, συμπεριλαμβανομένης της OLED οθόνης. Αν και έχει λάβει feedback από έναν αριθμό χρηστών σχετικά με αυτό το effect στο σκρολάρισμα, θεωρεί ότι αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό και δεν υπάρχει κάποια απόκλιση μεταξύ των οθονών της συσκευής.

    Αυτό σημαίνει ότι η OnePlus πρακτικά δεν παραδέχεται κάποιο πρόβλημα στη συσκευή της, παρά την αντίθετη άποψη χρηστών αλλά και πολλά δημοσιεύματα…

    Διαβάστε ακόμη: OnePlus 5. Από σήμερα η διάθεσή του και στην Ελλάδα. Δείτε την τιμή των δύο εκδόσεων!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles