15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    OnePlus 5: Συνεργασία με την DxOMark ο άσος στο μανίκι που κρύβει η OnePlus για την κάμερά του

    Ένα από τα smartphones που αναμένονται και εντυπωσιάζουν με τις έως τώρα διαρροές τους είναι το OnePlus 5. Προέρχεται από μία εταιρεία που έχει κάνει τους προκατόχους του άκρως ανταγωνιστικούς και όλοι περιμένουν να δουν το επόμενο βήμα της. Έτσι, η OnePlus διαλέγει ένα νέο “όπλο” στη “φαρέτρα” της συσκευής κι αυτό ονομάζεται DxOMark.

    Η αλήθεια είναι ότι ολοένα και περισσότερες εταιρείες εμπιστεύονται τα αποτελέσματα του DxOMark για τη μέτρηση των επιδόσεων των καμερών τους κι αυτό η OnePlus το γνωρίζει καλά. Πρόσφατα, είδαμε το ότι, παραδείγματος χάριν, το νέο HTC U11 βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με την ανακοίνωσή του, ενώ ψηλά είναι και τα μοντέλα Pixel, αλλά και τα Galaxy S8 που ισοβαθμούν με τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung, Galaxy S7.

    Τώρα, η OnePlus αποφασίζει να κάνει το βήμα παραπάνω και να συνεργαστεί με την DxOMark στην ανάπτυξη της κάμερας του OnePlus 5. Δε γνωρίζουμε περισσότερα για τη συνεργασία, ωστόσο πιθανώς η DxOMark θα χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στο κομμάτι των μετρήσεων επιδόσεων καμερών στο να βοηθήσει την OnePlus να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή κάμερα για το νέο της μοντέλο.

    OnePlus-5-prototype

    To OnePlus 5 θα το γνωρίσουμε πολύ σύντομα -πιθανότατα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο- και περιμένουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει γι’ αυτό η κινεζική εταιρεία. Όπως βλέπουμε πάντως σε αυτή την αποκλειστική διαρροή του Android Authority, η συσκευή θα διαθέτει dual camera, ακολουθώντας την τάση της εποχής σ’ αυτό το κομμάτι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles